تاثیر کروم و کبالت بر روی ترکیبات بین فلزی غنی از آهن در آلیاژ 413 آلومینیوم
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: پانزدهمین سمینار جامع ریخته گران
- کد COI اختصاصی: IRFSS15_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 581
نویسندگان
استادیار دانشکده فنی دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی دانشکده فنی دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
در این پژوهش تاثیر دو عنصر کروم و کبالت بر روی رسوب گذاری ترکیبات بین فلزی غنی از آهن در آلیاژ 413 آلومینیوم تحت بررسی و مطالعه قرار گرفت. در صورت عدم حضور کروم و کبالت، تمامی آهن موجود به صورت فاز مخرب و صفحه ای β ظهور می کند. حضور این دو عنصر باعث تبدیل مورفولوژی صفحه ای به دندریتی می شود. در اینجا می توان اظهار داشت که شکسته شدن صفحات فاز β رخ نمی دهد، بلکه چیزی که به عنوان شکسته شدن این فاز تلقی می شود، همان مقطع عرضی از شاخه های دندریتی فازα می باشد. به منظور ت حلیل اثر دو عنصر بهینه ساز فوق بر روی ترکیبات بین فلزی، درصدهای متفاوتی از آهن در نظر گرفته شد. مشاهدات ریز ساختاری انجام شده حاکی از آن است که، موفقیت کروم و کبالت در بهینه سازی فاز مخرب در درصدهای پایین چندان چشمگیر نیست. در مورد کبالت، می توان به این نکته اشاره کرد که با افزایش درصد آهن، میزان کبالت لازم جهت بهبود فاز مخرب، به یک اندازه افزایش پیدا نمی کند و این بدین معناست که نمی توان نسبت مشخصی بین آهن و کبالت به منظور بهبود ساختار تعریف کرد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.