استفاده از تکنیک های مدیریت بار و تولید پراکنده به کمک الگوریتم PSO جهت کاهش تلفات انرژی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ICTI02_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 502
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد علی علیپور

مربی، دپارتمان مهندسی برق، آموزشکده فنی و حرفه ای پسران داراب، دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس، ایران

محسن رئیسی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده برق ، دانشگاه تابناک لامرد

چکیده

امروزه به علت گستردگی استفاده از انرژی الکتریکی و کمبود ذخایر انرژی، توجه به تلفات از مهم ترین مسائل پیش روی صنعت برق می باشد. از آنجا که بخش زیادی از انرژی برق به صورت انرژی الکتریکی نمی توان ذخیره کرد، پس صرفه جویی در انرژی، امری مهم تلقی می شود. مصرف بهینه انرژی هم از نظر مصرف کننده و هم از نظر تولید کننده سودمند می باشد. از نظر مصرف کننده صرفه جویی در مصرف انرژی منجر به کاهش هزینه برق و از نظر تولید کننده کاهش قیمت تمام شده تولید برق و در نهایت سود بیشتر می شود. به منظور کاهش تلفات راهکارهایی چون افزایش تولید انرژی، تغییر توپولوژی شبکه، جبران توان راکتیو، مدیریت مصرف، به عنوان گزینه های اجرایی مطرح می باشند. در این مطالعه از روش افزایش تولید به صورت پراکنده و مدیریت بار جهت کاهش تلفات انرژی استفاده شده است. در این تحقیق با استفاده از منابع تولید پراکنده و مدیریت سمت بار کاهش تلفات انرژی انجام شده است. در مورد منابع تولید پراکنده، مقدار تولید بهینه و مکان مناسب نصب منابع، مهم است. در این تحقیق به کمک الگوریتم PSO این عمل انجام شده است. در روش مدیریت بار با در نظر گرفتن پروفایل مصرف روزانه ( 24 ساعته)، با کاهش مصرف در زمان های پیک مصرف، کاهش تلفات انرژی انجام می گردد. روش های ذکر شده را روی شبکه های 33 باس توزیع آزمایش و نتایج قابل قبولی اخذ شده است.

کلیدواژه ها

منابع تولید پراکنده، مدیریت سمت بار، الگوریتم PSO، پروفایل بار، تلفات انرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.