تغذیه مصنوعی زنبور عسل
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: نهمین همایش سراسری محیط زیست انرژی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: ECONF09_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2142
نویسندگان
کارشناس ارشد پرورش و تغذیه زنبور عسل
کارشناس ارشد علوم و مهندسی محیط زیست
چکیده
در طی این مقاله مروری، با استفاده از روش کتابخانه ای (مطالعاتی) به تدوین مطالب در مورد تغذیه مصنوعی زنبور عسل که فارغ از بخش آکادمیک برای عموم جلب توجه می نماید، می پردازیم، تا با ارائه مقاله ای حاوی اطلاعات پایه زنبورداری پاسخگوی برخی از سوالات در زمینه تکنولوژی پرورش زنبور عسل برای عموم و علاقمندان به زنبور پروری باشیم. تغذیه مصنوعی سبب می شود ملکه با خیال این که در طبیعت گل و شکوفه فراوان یافت می شود از فعالیت خود نکاهد و به تخم گذاری با همان شدت ادامه دهد، البته شرط اصلی موفقیت در این است که کار خیلی مرتبی و بدون انقطاع ادامه داشته باشد. در تغذیه مصنوعی زنبور عسل با وارد شدن به فصل سرما، تغذیه به صورت پودری و خمیری و با ورود به فصل گرم، تغذیه به صورت شربت تهیه می شود. همچنین از فصل بهار به سمت فصل تابستان و از اواخر تابستان و اوایل پاییز، غلظت شربت از رقیق به شربت غلیظ تغییر می کند.کلیدواژه ها
تغذیه مصنوعی، زنبور عسل، ملکه، شربت، تخم گذاریمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.