بررسی تغییرات سطحی فلز تیتانیوم در اثر تابش یون های پر انرژی تولیدی در دستگاه پلاسمای کانونی سهند

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: کنفرانس فیزیک ایران 1388
  • کد COI اختصاصی: IPC88_427
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1311
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد ولی پور

دانشگاه فیزیک دانشگاه تبریز

صمد سبحانیان

دانشگاه فیزیک دانشگاه تبریز

محمد علی محمدی

دانشگاه فیزیک دانشگاه تبریز

علی رحمتی

دانشگاه فیزیک دانشگاه تبریز

چکیده

در کار حاضر از یو نهای تولیدی در دستگاه پلاسمای کانونی سهند طی مکانیزم خاصی برای بمباران سطح فلز تیتانیوم استفاده شده است. از روی تصاویر حاصل از میکروسکوپ الکترونی روبشی و نیز میکروسکوپ نوری به مطالعه سطح نمونه های تیتانیومی و بررسی میزان تخریب سطحی و تشکیل حباب ها، ترک ها، و ناهموار ی ها در تعداد شات های مختلف پرداخته شده است. همچنین به کمک تست گونیومتری از روی زاویه تماس بطور کیفی به بررسی میزان آب پذیری سطح نیتریده شده و تغییرات انرژی سطحی و میزان زبری سطحی در تعداد شاتهای مختلف پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.