تحلیل هندسی گسل معکوس زاگرس در غرب حاجی آباد با استفاده از داده های مغناطیس سنجی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: یازدهمین همایش ملی تخصصی زمین شناسی دانشگاه پیام نور و بیست و یکمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: PNUGEO11_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 626
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه تابنده

دانشجوی رشته ژیوفیزیک، دانشگاه هرمزگان

مهدی مسعودی

استادیار، دانشگاه هرمزگان

محمد حامدپوردارابی

استادیار، دانشگاه هرمزگان

چکیده

تحلیل کمی و کیفی داده های مغناطیس سنجی در تلفیق با مشاهدات ساختاری به منظور درک هندسه گسل و تخمین عمقپهنه گسلی زاگرس در غرب شهر حاجی آباد استفاده شد. سه دسته بی هنجاری در ارتباط با توده های افیولیتی تغییرشکلیافته در منطقه شناسایی شد. راستای بی هنجاری های 1 و 2، شمال غربی جنوب شرقی (N55W)، و راستای بی هنجاری 3،شمال شرقی- جنوب غربی (N70E) تعیین شد. بی هنجاری 1 از دو بی هنجاری دیگر عمقیق تر بوده و بی هنجاری 1 و 2توسط بی هنجاری 3 قطع شده اند که گواه جوانتر بودن بی هنجاری 3 است. نتایج تحلیل برش های دو بعدی در نرم افزار مدلویژن، شیب تقریبا قایم را برای بی هنجاری ها تایید می کند. مشاهدات ساختاری نیز وجود لنزهای قایم با حرکت امتدادلغزچپ بر را در راستای بی هنجاری 3 نشان می دهد. شیب بدست آمده در منطقه با ماهیت گسل های تراستی در نقشهزمین شناسی مغایرت دارد و پهنه برشی امتدادلغز را تایید می کند.

کلیدواژه ها

گسل معکوس زاگرس، حاجی آباد، بی هنجاری مغناطیسی، پهنه برشی چپ بر، افیولیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.