تحلیل جامعه شناختی تغذیه ورزشکاران وکاهش خشونت در زندانیان
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی پژوهش های نوین در علوم ورزشی و تربیت بدنی
- کد COI اختصاصی: NRSSPE03_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 682
نویسندگان
دانشجوی دکتری جامعه شناسی ورزش ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران
مدیر کل زندان های خوزستان
دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی علوم وصنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
چکیده
مقدمه:هدف پژوهش حاضر بررسی پژوهش های انجام شده در ارتباط بین جامعه شناختی تغذیه ورزشکاران وکاهش خشونت در زندان است. زندان یکی از محیط هایی است که احتمال بروز رفتار پرخاشگرانه در آن زیاد است. پژوهش هایی هستند که نشان می دهند ورزش می تواند در پیشگیری وکنترل خشونت موثر باشد. در این تحقیق سعی براین بود تغذیه ورزشکار اگر بطور صحیح برنامه ریزی شود باعث آرامش وعملکرد بهتر ورزشکار در طول ورزش می شود. در واقع غذایی که پیش از ورزش مصرف می کنیم گیلکوژن کافی ذخیره شده در عضلات وماهیچه های بدن را که برای عملکرد بهتر ورزشی نیاز است، تامین می کند وغذایی که پس از ورزش مصرف می شود بازیابی وتوانایی ورزش را بالا می برد نتایج تحقیق از طریق تغذیه سالم ورزش در زندان سبب بهبود رفتار ورفتار اجتماعی آنان، سلامت فیزیکی وهم چنین سلامت روانی آنان می شود.روش کار: در این مطالعه مقالات معتبرعلمی نمایه شده درسایت های اطلاعاتی وبا استفاده از ISI,SID.Scopus وواژه ای کلیدی فارسی تغذیه، ورزش، خشونت مورد بررسی قرار گرفت. بحث و نتیجه گیری: باتوجه به نتایج این مطالعه وضعیت تغذیه ای وخشونت در زندان پیشنهاد می شود ورزش باعث می شود مشکلات رفتاری افراد در زندان کم تر شود، همخوانی دارد واینکه مدیران ومسیولین زندان ورزش های تفریحی وهمگانی رادر برنامه ای زندان قرار دهند. زمینه های اردوهای تفریحی وورزشی وپارک در زندان را فراهم آورندزیرا ورزش یکی از عرصه های محدودی است که افراد کماکان می توانند به تقویت مهارت های فیزیکی خویش و بهبود سلامت و تندرستی شان بپردازندکلیدواژه ها
تغذیه ،ورزش،خشونت،زندانمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.