ممیزی انرژی و بهینه سازی مصرف انرژی در فضاهای آموزشی (نمونه موردی در مشهد)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سیزدهمین سمپوزیوم بین المللی پیشرفت های علوم و تکنولوژی:سرزمین پایدار، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: IARC05_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 964
نویسندگان
مربی موسسه غیرانتفاعی خاوران
عضو هییت علمی موسسه غیرانتفاعی خاوران
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر
چکیده
ساختمان های آموزشی به عنوان یکی از مهمترین ساختمان ها که می بایست بحث آسایش حرارتی در آن توجه ویژه ای شود همواره جزو بالاترین درصد های مصرف انرژی های سرمایشی و گرمایشی است. هدف از این تحقیق ممیزی انرژی ساختمان مدرسه امام حسین در اقلیم گرم و خشک مشهد می باشد. روش شبیه سازی در این تحقیق کامپیوتری و با استفاده از نرم افزار دیزاین بیلدر شبیه سازی شده است. اعتبار سنجی این تحقیق با استفاده از شبیه سازی نمونه اصلی با پارامترهای واقعی ساختمان در نرم افزارهای کتیا و دیزاین بیلدر مورد شبیه سازی قرار گرفت و بارهای سرمایشی و گرمایشی بدست آمده با قبوض برق و گاز مورد مقایسه قرار گرفت و در نهایت با اختلاف بار سرمایشی 51 % و بار گرمایش 8% نسبت به قبوض مورد اعتبار سنجی قرار گرفت. پارامترهای مورد بررسی در این ساختمان سه مورد است که استفاده از عایق حرارتی مطابق با مبحث نوزدهم مقررات ملی در یک مرحله در دیوارها، در مرحله بعد در سقف و پارامتر بعدی استفاده از پنجره دوجداره با قاب یو پی وی سی بود. نتایج بدست آمده از این تحلیل باعث کاهش 51 %مصرف انرژی استفاده از پنجره های دوجداره به جای تک جداره، کاهش 51% مصرف انرژی استفاده از عایق حرارتی در لایه های میانی دیوار و کاهش 58 % استفاده از عایق حرارتی در سقف شده است.کلیدواژه ها
فضای آموزشی، ممیزی انرژی، بهینه سازی مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.