توموگرافی مقاومت الکتریکی ERT جهت به نقشه درآوردن آلودگی زیرسطحی ناشی از محل دفن زباله Landfill
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری،مدیریت شهری و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ENGIN03_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 584
نویسندگان
کارشناس ارشد زیوالکتریک، پژوهشگر دانشگاه صنعتی مالک اشتر
استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر
پژوهشگر دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده
دفن زباله یک راه حل متداول و باستانی از دیرباز تاکنون است، اما در سال های گذشته نگرانی های رو به رشدی در خصوص اثر دفن زباله ها در سلامت عمومی وجود داشته است زیرا با گذشت زمان، با تخریب و انحلال برخی از موادهای محل دفن زباله و تشکیل شرابه، با ترکیبات معدنی و آلی تولید می شوند. مهاجرت شیرابه می تواند به طور بالقوه و آبخوان ها و آب های سطحی برای چندین دهه آلوده کند، بنابراین خطر جدی برای سلامتی و محیط زیست است. روش های رایج در مورد استفاده برای مطالعات زیست محیطی لندفیل landfill روش کلی مطالعات بررسی خصوصیات زمین شناسی و آب شناسی آبخوان و منطقه با استفاده از اطلاعات گمانه، و همچنین تجزیه و تحلیل شیمیایی نمونه های خاک و آب است. با این حال، این روش ها اطلاعات فضاییس محدودی را فراهم می کنند که ممکن است منجر به بررسی ناقص محل و طرح ای اصلاحی نابسنده و غیر مناسب شود. روش های زیوفیزیکی این شکاف و محدودیت اطلاعات فضایی را به حداقل می رساند زیرا آنها می توانند پوشش گسترده با وضوح بالایی از اطلاعات ار ارایه دهند. روش های زیوفیزیکی غیر تخریبی به طور گسترده ای در شناسایی ترکیب و ساختار زیر سطحی استفاده شده است، به ویزه توموگرافی مقاومت الکتریکی ERT که برا مطالعه محل های دفن و محل های آلوده مرتبط استفاده می شود.کلیدواژه ها
توموگرافی، مقاومت الکتریکی، ERT، محل دفن زباله، landfill آلودگی، آبخوانمقالات مرتبط جدید
- مدیریت پسماندهای پتروشیمی در ایران
- جایگاه معماری سبز در چشم انداز شهرهای تاب آور
- کاربرد برنامه ریزی همکارانه در سوانح طبیعی (مطالعه موردی امداد و نجات وشبکه های دسترسی شهری در زمان وقوع زلزله)
- وضعیت کیفی هوای کلان شهر تهران بر اساس شاخص AQI طی سال های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲
- مانور ابزاری مناسب برای فرآیند یادگیری و پاسخی موثرجهت کاهش خسارات ناشی از شرایط اضطراری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.