بررسی پایداری تونل قطعه چهار قزوین – الموت-تنکابن در برابر حملات موشکی (بمب GBU-28)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین همایش و نمایشگاه سد و تونل ایران
  • کد COI اختصاصی: DTCE05_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 534
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی عبدل زاده

کارشناس ارشد مدیریت پروژه، سربالایی ولیعصر-پایین تر از مسکن و شهرسازی- موسسه عاشورا

مرتضی علیمحمدی

کارشناس ارشد مهندسی مکاترونیک

چکیده

امروزه یکی از پارامترهای مهم در طراحی تونل های نظامی، پایداری آن در برابر حملات موشکی و بمب های نفوذگراست. در این پژوهش تاثیر یکی از بمب های نفوذگر که ارتش آمریکا از آن در جنگ آمریکا علیه عراق استفاده کرد و همچنین رژیم صهیونستی در نظر داشت که از این بمب ها برای از بین بردن تاسیسات هسته ای ایران استفاده نماید، برروی تونل قطعه چهار قزوین – الموت-تنکابن مورد مدلسازی قرار گرفته است. در این تحقیق همچنین تاثیر عمق تونل در برابر این بمب ها مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج مدلسازی با استفاده از نرم افزار FLAC2D نشان می دهد که محدوده مورد مطالعه از تونل در برابر این موشک پایدار خواهد بود. همچنین نتایج مدلسازی نشان می دهد که باافزایش عمق تونل، پایداری تونل در برابر بار انفجاری بیشتر خواهد شد.

کلیدواژه ها

بمب FLAC 2D ،GBU-28 عمق تونل، تونل قطعه چهار قزوین – الموت-تنکاب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.