بررسی خواص مکانیکی بتن سبک وکاربرد آن در سازه های عمرانی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین همایش و نمایشگاه سد و تونل ایران
- کد COI اختصاصی: DTCE05_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 779
نویسندگان
دانشجوی دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صعنتی اصفهان
استادیار دانشکده عمران،دانشگاه صعنتی اصفهان، اصفهان، دانشگاه صعنتی اصفهان،دانشکده عمران
چکیده
سالانه درکشور ایران حدود 53 میلیون مترمکعب بتن تولید می گردد. با توجه به حجم زیاد بتن، می توان این ماده را بعد ازآب پرمصرف ترین ماده ساختمانی دانست. بدیهی است بهبودشاخص های کیفی وکمی این ماده می تواند علاوه برافزایش راندمان و کاهش حجم بتن، درکاهش آلودگی های زیست محیطی نیزتاثیربسزایی ایجاد نماید. در چهار دهه اخیر افزایش فعالیت های عمرانی از یک طرف و مزایای منحصر به فرد بتن نظیر مقاومت مناسب در برابر آتش سوزی، عایق صوتی و حرارتی خوب ودسترسی آسان تر به مصالح تشکیل دهنده، باعث شده است که این ماده به صورت گسترده تری در پروژه های عمرانی مورد استفاده قرار گیرد. در این خصوص استفاده ازبتن سبک سازه ای علاوه برمزایای بتن معمولی، فوایدی نظر سبکی وزن ومقاومت بهتردر برابر نیروهای دینامیکی به سبب کاهش بارمرده، سهولت اجرا و حمل ونقل، قابلیت بازیافت سریع تر ونیزکاهش بیشتر هزینه تمام شده را در پی خواهد داشت. درعین حال به سبب استفاده ازمصالح متخلخل ویا ایجاد منافذ دراین نوع بتن، مقاومت نهایی کاهش می یابد که می توان به کمک نانو و میکرو ذرات سیلیس مقاومت را بهبود بخشید. به کاربردن ریزذرات سیلیس علاوه بر افزایش مقاومت، به سبب کاهش نفوذپذیری، محافظت بتن دربرابر یون های مخرب کلراید و سولفات را سبب شده و از این جهت، قابلیت استفاده از این بتن را در تونل های درمعرض آب های شور زیرزمینی فراهم می کند. در این مقاله ویژگی هایی از بتن سبک سازه ای در پروژه های عمرانی و نیز بررسی آن از منظر مقاومت، دوام، اجرا و مسایل اقتصادی مورد بررسی قرار گرفته استکلیدواژه ها
بتن سبک سازه ای،نانوذرات،توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.