تکنولوژی نوین طاق سلولی، درساخت و ساز ایستگاه های متروهای شهری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین همایش و نمایشگاه سد و تونل ایران
  • کد COI اختصاصی: DTCE05_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 390
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن هدایتی فر

چکیده

طاق های سلولی، یک تکنولوژی نوآورانه طراحی شده، برای ساخت و ساز ایستگاه های مترو شهری، با دهانه های بزرگ در محیط های شهری می باشد. بخصوص ، زمانی که سرباره کم عمق باشد و وضعیت زمین، از لحاظ مشخصات ژیوتکنیکی ضعیف باشد. برای ساخت و ساز ایستگاه های مترو با مقطع بزرگ در محیط شهری، با سرباره های کم وضعیف، همزمان با رفع، اثرات ساخت و ساز ایستگاه مترو، بر سازه های سطحی شهری و جلوگیری از کاهش ایمنی و حفظ رقابت اقتصادی، کاربرد این تکنولوژی لازم می باشد. در این متد، در قوس بالای مقطع تونل، سلول های طولی، شامل تونل های کوچک مقطع و لوله هایی است که با یک سری متصل کننده های عرضی، به هم وصل می شوند و سپس با بتن پر می شوند. این تکنولوژی برای اولین بار در ساخت و ساز ایستگاه مترو شهری در شهر ونیز ایتالیا، مورد استفاده قرار گرفته است ، با توجه به وضعیت ژیوتکنیکی محیط و سرباره کم این ایستگاه مترو، اگر این سیستم نوین ابداع نمی شد و مورد استفاده قرار نمی گرفت، قطعا این پروژه با مشکلات عدیده و پرهزینه ای روبرو می شد و عملا ساخت و ساز این ایستگاه ، غیر ممکن بود

کلیدواژه ها

تکنیک نوین، تونلسازی، ایستگاه های مترو، ایمنی، رقابت اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.