بررسی نقش مرکز آموزش های کودکان آماده در مدرسه (کام) بر نگرش ایمنی دانش آموزان مقطع ابتدایی شهر قم

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس جامع مدیریت بحران و HSE با رویکرد تاب آوری شریان های حیاتی و ایمنی صنعتی
  • کد COI اختصاصی: DMHSE05_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 580
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی برزویی خواه فومنی

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش و بهسازی منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، اسلامشهر ، ایران

علیرضا عراقیه

دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، اسلامشهر، ایران

چکیده

آنچه که همه افراد در زندگی به آن نیازمندند آموزش، یادگیری و یادداری آنچه که آموخته اند به منظور چگونگی استفاده و کاربرد آن در زندگی واقعی است. در هر کشور کودکان و نوجوانان جزو اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و تامین سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی کودکان و نوجوانان ضامن سلامت آینده جامعه است. ایران یکی از حادثه خیز ترین کشورهای جهان است و هرساله شاهد حوادث و سوانح در مناطق مختلف کشور هستیم که خسارت جانی و مالی فراوانی را برای میهن عزیزانمان بوجود می آورد. یکی از مهم ترین راهکارها در کاهش تلفات و خسارات، آموزش همگانی است. در این میان دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و در عین حال دانش آموزان آنچه راکه می آموزند به صورت پایدار و بلند مدت در ذهن خود نگه می دارند و به خانواده خود نیز منتقل می کنند لذا آموزش این گروه می تواند در گسترش ثبات و فرهنگ ایمنی و کاهش خطرهای ناشی از زلزله تاثیر بسزایی داشته باشد. از این رو مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم با استفاده از تجربیات متخصصین آموزش در حوزه کودکان به منظور توسعه فعالیت های آموزشی دانش آموزان شهر قم در حوزه ایمنی، مرکز آموزشی کاربردی ایمنی تحت عنوان مرکز آموزش های کودکان آماده در مدرسه (کام) راه اندازی نموده است. ما در این تحقیق بر آن شده ایم تا میزان تاثیر پذیری و تغییر نگرش ایمنی در دانش آموزان بازدید کننده از این مرکز را بررسی نماییم.

کلیدواژه ها

دانش آموزان، ایمنی ، مرکز آموزش های کودکان آماده در مدرسه کام ، شهر قم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.