طراحی نمایندگی خودروی لوکس در گنبد کاووس با رویکرد تطابق فرم و سازه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی عمران، معماری و شهر سبز پایدار
  • کد COI اختصاصی: CASGC03_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 707
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ادریس دست مرد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس

عبدالباقی مرادچله

استادیار گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس

ایمان تازیکه لمسکی

استادیار گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس

چکیده

زندگی مردم قبل اختراع ماشین یک روند کند و در برخی از موارد بسته را طی می کرد. مشکل ترین مانع تحرک جامعه بشری، طی مسافتی بود، در گذشته اگر کسی مسافتی را پیاده طی می کرد زمان زیادی ر ا از دست می داد. کاربرد خودروها در زندگی امروزه بشر بسیار متنوع و بسیار گسترده است بطوری که اگر خودروها را از زندگی روزمره حذف ک نیم شاید تمدن بشری دیگر به شکل کنونی وجود نداشته باشد. نمایشگاه ها که سابقه ای طولانی در کلیه تمدن ها و اقوام و ملل دارند، در گذشته اهداف و اندیشه های و ابزازهای ممکن و ساده خویش به کار می رفت در صورتی که ا مروزه بی تردید هم از نظر شکل و هم از نظر عمل با گذشته متفاوت هستند. از طرف دیگر، نمایشگاه فضایی است مناسب برای ارایه کالا اعم از صنعتی، تجاری و بالاخره فرهنگی و هنری، که هریک از وارد مصالح و ابزارهای مورنیاز خود را می طلبد. می دانیم که بازدید از یک نمایشگاه ماند بازدید از یک موزه بسیار خسته کننده است، چرا که فرد هم زمان دو انرزی فیزیکی و ذهنی خود را به کار می گیرد، هم ناگزیر از راه رفتن است و هم به فکر کردن و تصمیم گیری نیاز دارد که اتلاف این دو انرزی مضاعفی را تلف می نماید و باعث خستگی مفرط می شود اینجاست که فضایی که نمایشگاه باید به دست متخصصان مجرب طراحی و اندیشه شده باشد نمایشگاه خودرو ارایه دهنده وجوهی از پیشرفت های صنعتی در دنیا می باشد از این رو طرا حی معماری این فضاها دارای اهمیت بسیار بالایی خواهند بود از این رو با توجه به پیشرفت روزانه تکنولوزی و ضرورت و اهمیت استفاده از آن، پزوهشگر سعی در طراحی مجموعه ای تجاری و نمایشگاهی برای ارایه و معرفی اتومبیل های روز دنیا را دارد. و همانطور که می دانیم امروزه بسترسازی رفاه و ارتقا از مسایل مطرح و مهم کشور است.

کلیدواژه ها

اتومبیل،تکنولوژی،نمایشگاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.