افزایش دقت تشخیص حمله های منع سرویس با استفاده از الگوریتم درخت تصمیم و دسته بندی کننده بیز ساده

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی در مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و پردازش داده ها
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP03_139
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 431
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید یوسفی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

هلنا کجوییان جعفری

استاد راهنمادانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

فاطمه صف آرا

استاد مشاوردانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

چکیده

ما در عصر تکنولوژی زندگی میکنیم و شبکه مهمترین ویژگی مدرنیزه شدن قرن 21 میباشد این موضوع سبب شده دنیایی که در آن زندگی میکنیم به دهکده جهانی تبدیل شود و ارتباطات به راحتی از یک سوی دنیا به سوی دیگر با استفاده از شبکه در اختیار کاربران قرار داده شود به همین دلیل چالشهای بزرگ امنیتی شبکه را تهدید خواهد کرد از جمله مهمترین این چالشها حمله منع سرویس میباشد که در دهه ی اخیر حملات منع سرویس1 از بزرگترین و خطرناک ترین حملات محسوب میشود لذا تشخیص آن از اهمیت بالایی برخوردار است. لازم به ذکر است که ما اکثر الگوریتم هایی که میتوان در تشخیص نفوذ مورد استفاده قرار داد را استفاده کردیم از جمله از آن میتوان به الگوریتم تنبل (نزدیکترین همسایه)2، الگوریتم درخت تصادفی3، الگوریتم ریشه تصمیمگیری4، الگوریتم جنگل تصادفی5، الگوریتم دسته بندی کننده بیز ساده6، الگوریتم درخت تصمیم7 و الگوریتم استنتاج قانون8 اشاره کرد. ما تمام این الگوریتمها را بر روی کل داده های kddcup99 پیادهسازی کردیم و توانستیم بهترین نتایج را با استفاده از الگوریتم ترکیبی دسته بندی کننده بیز ساده و درخت تصمیم کسب نماییم که نتایج بدست آمده بدین شرح میباشد. نرخ دقت: %100 نرخ هشدار غلط: %0 نرخ تشخیص: %99,99 ، نتایج بدست آمده با اکثر مقالات داخلی و خارجی مقایسه شده است نتایجی که ما کسب کرده ایم به مراتب نسبت به روشهای پیشین از عملکرد بهتری برخوردار است.

کلیدواژه ها

امنیت شبکه، تشخیص نفوذ، حمله، منع سرویس، درخت تصمیم، دسته بندی کننده بیز ساده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.