برداشت ترجمه و بررسی نقش گیمیفیکیشن در طراحی وب سایت و مشتری در استفاده از سیستم های بانکداری الکترونیکی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی در مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و پردازش داده ها
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP03_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 958
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روشن لاواستی

گروه .کامپیوتر.. ، دانشکده .مهندسی.، واحد ارومیه ، دانشگاه آزاد اسلامی ، ارومیه ، ایران

امین بابازاده سنگر

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر، واحد ارومیه ، دانشگاه آزاد اسلامی، ارومیه، ایران

چکیده

گیمیفیکیشن در صنعت تجارت الکترونیک رشد میکند و بانکها به دنبال راه هایی جدید برای دستیابی به مشتریان بیشتر در وب سایت خود هستند. بنابراین مطالعه آنچه که بیشترین ویژگی ها و امتیازات وب سایت هستند مهم است که میتواند بر رفتار مشتری برای استفاده از یک سیستم بانکداری الکترونیکی با ویژگیهای بازی تاثیر بگذارد. بانکداری الکترونیک بازی وار سازی شده نشان میدهد که عناصر/ویژگیهای غنی مرتبط میتوانند بر متغیرهای دیگر تاثیر بگذارند و بنابراین وفاداری مشتری را افزایش دهند، زمان بیشتری صرف کنند و تراکنش ها روی وب سایت را افزایش دهند. هدف این پژوهش بررسی تاثیر گیمیفیکیشن در سیستم بانکداری الکترونیک است. براساس تحقیقات 180 نشریه و 210 متغیر که میتوانند بر قصد استفاده از یک تکنولوژی خاص تاثیر بگذارند، این مطالعه یک مدل نظری را توسعه میدهد که نشاندهنده تاثیر گیمیفیکیشن بر سهولت استفاده، اطلاعات، صفحات وب، طراحی وب و قصد استفاده از بانکداری الکترونیک با ویژگیهای بازی است. نتایج نظرسنجی آنلاین از 219 مشتری بانکداری الکترونیک نشان میدهد که گیمیفیکیشن تاثیر مثبتی بر روی همه متغیرها دارد؛ به خصوص، تاثیر مثبت متوسط در طراحی وب و اطلاعات و تاثیر مثبت زیادی بر قصد مشتری برای استفاده دارد. تجزیه و تحلیل بیشتر نشان میدهد که راحتی استفاده از وب سایت و سهولت آن، دارای تاثیر مثبت متوسط بر قصد استفاده از سیستم بانکداری الکترونیک است. یافته های ما همچنین نشان میدهد که مشتریان نسبت به طراحی وب گرافیکی جذاب و طراحی وب سایت اهمیت بیشتری میدهند، و کمتر صفحات وب را با اطلاعات بسیار زیاد را مشاهده می کنند یا داشتن لذت خوشایند با استفاده از سیستم بانکداری الکترونیک.

کلیدواژه ها

گیمیفیکیشن، بانکداری الکترونیکی، طراحی سایت، وفادار سازی، TAM، مدل سازی رابطه ساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.