ارزیابی و رتبه بندی کانال های ارتباطی درون سازمانی مطالعه موردی :شرکت پالایش گاز پارسیان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی مدیریت،حسابداری،اقتصاد و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: HMODIR03_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 529
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه محمدی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی –گرایش بازاریابی موسسه غیرانتفاعی پارس مهر

قاسم بهرامی کیا

دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی گرایش رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی ، پردیس دانشگاه اصفهان

رضا اشگرف

دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی گرایش خط مشی گذاری وتصمیم گیری پردیس دانشگاه تهران

محمدحسین بهزادی

رییس روابط عمومی شرکت پالایش گاز پارسیان

چکیده

پژوهش حاضر با هدف ارزیابی و رتبه بندی کانال های ارتباطی درون سازمانی در شرکت پالایش گاز پارسیان انجام شده است. پژوهش حاضر ازنظر هدف، کاربردی و بر اساس ماهیت و روش، توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش حاضر، کارکنان رسمی و قراردادی پالایش گاز پارسیان می باشند و که بر اساس نوع نمونه گیری احتمالی و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای موردبررسی قرار گرفتند حجم نمونه بر اساس فرمول نمونه گیری کوکران در سطح خطای 5 در 220 نفر مشخص شدند که از این تعداد 208 نفر حاضر به پاسخگویی شدند . ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی محتوایی آن با استفاده ازخبرگان مربوطه مورد تایید قرار گرفت. برای محاسبه پایایی از روش ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید که ضریب آلفای کرونباخ برای کل پرسشنامه 79/0 و برای شاخص های آن از 7/0 بیشتر بوده و لذا پایایی بالای پرسشنامه نیز مورد تایید قرار گرفت. آزمون مدل مفهومی پژوهش با استفاده از نرم افزار SPSS24، انجام شد. نتایج آزمون فرضیات نشان داد که کانال های ارتباطی چهره به چهره اثر بخش ترین کانا لهای ارتباطی وپس از آن ،کانال های ارتباطی کتبی ،کانال های ارتباطی الکترونیکی قرار گرفتند ؛ و در ارتباط با فرضیه های فرعی اولویت ها به ترتیب به کانال های ارتباطی جلسات،کانال ارتباطی صندوق پیشنهادات ، کانال ارتباطی گفتمان دوسویه و کانال ارتباطی ارتباط مستقیم با مدیر در شرکت گاز پالایش پارسیان اختصاص داده شده است.

کلیدواژه ها

ارتباطات ، کانال های ارتباطی ، ارتباط درون سازمانی، شرکت پالایش گاز پارسیان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.