پردازش متن با استفاده از الگوریتم یادگیری دانش آموز

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش ملی کاربردهای سیستم های مکاترونیکی و رباتیکی
  • کد COI اختصاصی: ROBOMECH02_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 878
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی نخعی ده علی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران

قاسم علی زاده

بخش مهندسی کامپیوتر،دانشگاه شهید باهنر ، کرمان، ایران دوم

چکیده

متن کاوی بعنوان کاوش داده ی متنی، تقریبا معادل با تجزیه و تحلیل متن و فرآیند استخراج اطلاعات با کیفیت بالا از متن مورد اشاره قرار میگیرد. افراد معمولا روش های داده کاوی را برای یافتن اطلاعات جذاب از متن استفاده میکنند نظیر قواعد انجمنی، طبقه بندی و خوشه بندی.مسیله خوشه بندی یک مسیله ی بهینه است، به این معنی که باید در فضای جستجو و حالات ممکن برای خوشه بندی، بهترین خوشه ها یافته شده و متن خوشه بندی شود. روش های تکاملی در بین روشهای حل بهینه ی مسیله از جایگاه ویژهای برخوردارند و دراین تحقیق از الگوریتم آموزش و یادگیری (TLBO) استفاده میشود. الگوریتم TLBO به دلیل ماهیت تکاملی که دارد، میتواند راه حل بهینه را ارایه دهد. طبق نتایج بدست آمده از شبیه سازی در شرایط مختلف و تغییر پارامترهای اساسی نظیر تعداد خوشه ها و متون به این نتیجه میرسیم که روش خوشه بندی متن براساس TLBO همواره نسبت به روش خوشه بندی به کمک الگوریتم ژنتیک فاصله درون خوشه-ای کمتر و فاصله برون خوشه ای بیشتری دارد. روش خوشه بندی به کمک الگوریتم ژنتیک روشی بسیار قوی و پایه در زمینه خوشه بندی در دادهکاوی است، بنابراین با اثبات برتری روش خوشه بندی TLBO بر آن به خودی خود قدرت روش پیشنهادی نمایان میگردد..

کلیدواژه ها

متن کاوی، خوشه بندی خوشه بندی متن،الگوریتم تکاملی ،الگوریتم آموزش و یادگیری ..(TLBO)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.