شناسایی ریسک های پروژه های احداث استادیوم های ورزشی بزرگ و رتبه بندی ریسک ها از لحاظ اثر آنها بر ایمنی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس فرصتها و چالشهای مهندسی استان البرز
- کد COI اختصاصی: AECH01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 461
نویسندگان
گروه مهندسی و مدیریت ساخت، پردیس بین الملل، دانشگاه خوارزمی، تهران
گروه مهندسی و مدیریت ساخت، پردیس بین الملل، دانشگاه خوارزمی، تهران
چکیده
ساخت و ساز ورزشگاه های بزرگ و شناسایی عوامل ریسک موثر بر آن از وجوهی گسترده و چند بعدی برخوردار است. مبالغ هنگفتی که هر ساله در این حوزه اقتصادی سرمایه گذاری می شود و نقشی که سطوح این سرمایه گذاری ها بر اشتغال و نیز رونق یا رکود اقتصادی بر جای می گذارند، ایجاب می کند که بررسی مسایل مرتبط با این صنعت از اهمیت وافری برخوردار باشد. بخش عمده ای از سرانه احداث پروژه های ورزشی در سطح کشور مربوط به استادیوم های بزرگ احداث شده و عمدتا با ظرفیت 15000 نفری می باشد که به طور متوسط هزینه ساخت آن حدود 1000 میلیارد ریال به منظور ایجاد حدود 25000 متر مربع فضای روباز ورزشی و 6000 متر مربع فضا های سرپو شیده می با شد. تحقیق حا ضر با قلمرو مو ضوعی شنا سایی ری سک های پروژه های احداث استادیوم های ورزشی بزرگ این دانش را در حوزه مدیریت ساخت هدف قرار داده است و بدین منظور از روش تحقیق توصیفی – پیمایشی استفاده شد و در این خصوص از منظرکارشناسی 19 نفر از مدیران سطوح مختلف شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور برای پاسخ به سوالات در زمینه شناسایی ریسک استفاده گردیده است. ابزار مورد استفاده، پرسشنامه با 56 گویه در بخش های طراحی ، مالی ، HSE ، ساخت ، تکنولوژی ، تدارکات ، سیاسی اجتماعی ، قراردادها و مدیریتی می باشد. ارز یابی اطلا عات حاصل از روش های Q ، همبستگی م یان مقیاس ها و نیز ارا یه جداول نهایی FMEA می باشد. اتخاذ استراتژی مناسب و وضع قوانین لازم جهت به حداقل رساندن آثار منفی ریسک های شناسایی شده در ساخت و سازهای استادیوم های ورزشی بزرگ در این راستا توصیه می شود.کلیدواژه ها
شناسایی ریسک ، ارزیابی ریسک ، استادیوم های ورزشیمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.