سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MPCONF04_173
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 141
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل موثر بر توسعه تجارت الکترونیکی
چکیده مقاله:
تجارت الکترونیک با استفاده از شبکه های رایانه ای، معاملات تجاری را در مراحل گوناگون آن مانند طراحی، تولید، خرید و فروشو تحویل، ساده نموده و به آن سرعت می بخشد. تجارت الکترونیک، دربرگیرنده هر گونه تجارت و تعامل مدیریتی است که با استفادهاز فناوری اطلاعات و ارتباطات صورت می گیرد. تجارت الکترونیکی به عنوان یکی از مباحث مهم علوم نوین و علوم اقتصادی موردتاکید کارشناسان بوده و با سرعت در حال جایگزین شدن تجارت سنتی است و بسیاری از کشورها بهره مندی از آن را سرلوحهاستراتژی های بازرگانی خود قرار دادهاند. خرید و فروش و تبادل هر گونه کالا، خدمات و یا اطلاعات از طریق شبکه های رایانه اییا انجام مبادلات تجاری در یک قالب الکترونیکی، از تعاریفی است که برای تجارت الکترونیکی بیان شده است. استفاده از فن آوریاطلاعات در روابط اقتصادی بین کشورها، سهم حضور در اقتصاد بین المللی را برای کشورها تعیین می کند. از این رو کشورهای مختلف و در حال توسعه، در رقابت برای به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرایندهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هستند. در این را ستا، مقاله ی حاضر در نظر دارد با مطالعه ی مفاهیم بنیادی تجارت الکترونیک مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات تحتروشی کتابخانه ای و مروری، به بررسی نقش آنها در توسعه پایدار جامعه بپردازد. نتایج حاصل از این پژوهش، جهت ارتقاء سطحآگاهی پژوهشگران در ارتباط با تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان پیشران کلیدی توسعه تجارت الکترونیک ، تاثیرگذار است.
کلیدواژه ها:
تجارت الكترونيك، توسعه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849553/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بلوچ، محمود و حسابی، محمدرضا،1397،بررسی عوامل موثر بر توسعه تجارت الکترونیکی،چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/849553
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، بلوچ، محمود؛ محمدرضا حسابی)
برای بار دوم به بعد: (1397، بلوچ؛ حسابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر ویژگی های لذت جویانه و مبتنی بر فایده وب سایت فروشگاه های اینترنتی بر تعهد، ارزش ویژه برند، اعتماد و وفاداری مشتریان در خریدهای آنلاین
- سازمان یاد دهنده برتر از سازمان یادگیرنده در تربیت مدیران سازمان ها
- همدلی در سازمان با تمرکز بر نقش معنویت در محیط کار با رویکرد سبک رهبریمعنوی (مطالعه موردی: کارکنان دانشگاه اصفهان)
- ارزیابی وضعیت ابعاد مدیریت دانش، قابلیت فناوری اطلاعات و عملکرد و بررسی رابطه بین آنها
- بررسی ارتباط عناصر اعتماد و جذابیت بصری تارنما با تصمیم به خرید اینترنتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.