سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CEITCONF02_103
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 110
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه روشی ترکیبی از الگوریتم جستجوی گرانشی باینری و درخت تصمیم گیری ID3 در راستای افزایش دقت نهان کاوی صوت
چکیده مقاله:
نهان نگاری صوتی عمل پنهان سازی اطلاعات اضافی در سیگنال میزبان برای اثبات حق مالکیت است. معیار درست عمل کردن و مناسب بودن نهان نگاری صوتی معیار هایی مثل، نامحسوس بودن واترمارک پنهان شده، عدم آشکار شدن برای افراد غیر مجاز جهت ممانعت از حذف، مقاوم در برابر تمام حملات پردازش سیگنال و همچنین امکان آشکار شدن به منظور اثبات حق مالکیت است. الگوریتم های نهان نگاری صوت اغلب به دو دسته حوزه زمان و حوزه تبدیل تقسیم بندی می گردد. الگوریتم های حوزه تبدیل در مقایسه با الگوریتم های حوزه زمان در برابر حملات مقاومت بیشتری نشان می دهند. ولی مقاومت آن ها در سیگنال هایی که تعداد مولفه های حوزه تبدیل پاییت تری داشته باشد، رضایت بخش و قابل قبول نمی باشد. همینطور، این الگوریتم ها در مقایسه با الگوریتم های حوزه زمان پیچیده تر بوده و زمانبر تر هستند. در این مقاله روشی در راستای نهان کاوی صوت ارایه شده است. روش ارایه شده به این صورت است که در ابتدا با استفاده از متد مل– کپستروم اقدام به استخراج ویژگی های صوت می شود. سپس با استفاده از الگوریتم ژنتیم باینری اقدام به انتخاب ویژگی های بهینه خواهد شد. در نهایت نیز برای دسته بندی از درخت تصمیم گیری ID3 استفاده می شود. نتایج پیاده سازی الگوریتم پیشنهادی ترکیبی نشان از برتری روش ارایه شده از لحاط معیار دقت و خطا نسبت به سایر روش های دیگر از جمله الگوریتم ژنتیک و درخت تصمیم گیری ID3 دارد.
کلیدواژه ها:
نهان كاوي، الگوريتم جستجوي گزانشي باينري، درخت تصميم گيري ID3 معيارهاي كارايي، ويژگي هاي بهينه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849138/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مصلح، محمد و قیطاسی، عبدالحسن،1397،ارایه روشی ترکیبی از الگوریتم جستجوی گرانشی باینری و درخت تصمیم گیری ID3 در راستای افزایش دقت نهان کاوی صوت،دومین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/849138
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مصلح، محمد؛ عبدالحسن قیطاسی)
برای بار دوم به بعد: (1397، مصلح؛ قیطاسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشخیص بیماری های فتق دیسک با استفاده از تصاویر ام آر و به کار گیری روش های ترکیبی مبتنی بر ماشین بردار پشتیبان
- چارچوب کاربردی تکنیک های داده کاوی در مدل سازی مسایل صنعت بانکداری
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- رتبه بندی اعتباری مشتریان حقیقی در بانکهای تجاری با رویکرد هوش مصنوعی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.