سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CEITCONF02_092
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 123
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تشخیص بیماری پارکینسون به کمک خوشه بندی و الگوریتم بهینه سازی علف هرز
چکیده مقاله:
لزوم استفاده از الگوریتم های یادگیر در پیش بینی و تشخیص بیماری به نحوی که صحت و اعتبار عملکرد آن قابل تضمین باشد، مطالعات و تحقیقات جدید را به سوی دستیابی به راهکارهای بهینه در هر دو زمینه پزشکی و دانش کامپیوتر رهنمون کرده است. در این راستا بیوانفورماتیک علمی است که توانسته این همکاری را بین محققان این دو رشته به نحو احسن فراهم آورد. برای خوشه بندی داده های بیماری پارکینسون بایستی به داده های بیماری پارکینسون دسترسی داشت. در این تحقیق تمرکز بر روی استفاده از روشهای خوشه بندی است و برای خوشه بندی داده های بیماری پارکینسون بایستی به داده های این بیماری دسترسی داشت برای این منظور، داده های موردنیاز در این پژوهش از داده های کلینیک تهران تهیه شده و با استفاده از شاخص مرکزی میانگین عمل پاکسازی داده ها صورت گرفته است سپس بعد از نرمال سازی به کمک الگوریتم تحلیل مولفه های اصلی تعداد 6 ویژگی از بین 17 ویژگی انتخاب و با استفاده از الگوریتم بهینه سازی علف های هرز عمل خوشه بندی داده های پارکینسون انجام شد و نتایج خوشه بندی آن با الگوریتم های بهینه سازی هوشمند دیگر نظیر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و الگوریتم بهینه سازی کلونی مورچگان انجام شد. نتایج استفاده از الگوریتم بهینه سازی علف های هرز حاکی از دقت 94.6%، 94.5% و 94,6 % در خوشه بندی داده های آموزشی، آزمایشی و کل داده ها دارد.
کلیدواژه ها:
خوشه بندي، الگوريتم بهينه سازي علف هاي هرز، الگوريتم تحليل مولفه هاي اصلي، الگوريتم هاي بهينه سازي هوشمند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849127/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجمی، عارفه و باقری، علیرضا و بیدگلی، امیرمسعود،1397،تشخیص بیماری پارکینسون به کمک خوشه بندی و الگوریتم بهینه سازی علف هرز،دومین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/849127
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نجمی، عارفه؛ علیرضا باقری و امیرمسعود بیدگلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، نجمی؛ باقری و بیدگلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مزایای مهندسی گیاهان برای تولید پروتیین های نوترکیب و واکسن ها
- پپتیدهای زیست فعال گیاهی با تاکید بر نقش ضدسرطانی آنها
- دستکاری ژن وتکنولوژی DNA نوترکیب
- افزایش تولید پروتیین های نوترکیب در بیوراکتورهای گیاهی تحت تاثیر الیسیتورها
- کاربرد تکنیک های اصلاح نباتات موتاسیونی برای بهبود ژنتیکی گیاهان زراعی در کشاورزی مدرن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.