سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CEITCONF02_091
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 137
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی جدیدترین سیستم های پرداختی سیار و ارزیابی امنیت و کارایی آنها
چکیده مقاله:
سیستم پرداختی سیار به افراد یا سازمان ها این امکان را می دهد تا با استفاده از دستگاه سیار بتوانند تراکنش های مالی را رویشبکه های بی سیم انجام دهند. سیستم پرداختی سیار مبتنی بر رایانش ابری نیز نوعی پرداخت مجازی است که اعتبارنامه هایپرداخت را خارج از دستگاه سیار و در یک سرویس دهنده ابری ذخیره می کند. تمام انواع سیستم های پرداختی سیار، داده هایحساسی را انتقال میدهند؛ و در معرض تهدیدها و آسیب های خطرناکی قرار دارند. از اینرو، امنیت اطلاعات تجاری و تراکنش هایمالی از مهمترین چالش ها در این سیستم ها است. از طرف دیگر، در سیستم های پرداختی سیار، هر کسی تمایل دارد که درکوتاه ترین زمان به خدمات پرداخت سیار دسترسی پیدا کند. بنابراین، سرعت و کارایی سیستم های پرداختی سیار نیز مسیله بسیار مهمی است. به همین منظور، در این مقاله به بررسی جدیدترین سیستم های پرداختی سیار پرداخته میشود. سپس، امنیت و کارایی در این سیستم ها مورد ارزیابی قرار می گیرد. در سیستم های پرداختی سیار، مقررات امنیتی به ویژه رمزگذاری و رمزگشایی داده ها برای هر نسل فناوری و هر سناریوی پرداختی متفاوت است. به همین دلیل، در این مقاله به منظور انجام مقایسه بین جدیدترین سیستم های پرداختی سیار از مقررات امنیتی به کار رفته در آنها به عنوان معیار ارزیابی استفاده میشود. این پژوهش، برای توسعه یا بهبود سیستم های پرداختی سیار موجود می تواند مفید باشد.
کلیدواژه ها:
سيستم پرداختي سيار، امنيت، روش هاي رمزنگاري، تجارت سيار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849126/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی دادی شمس آبادی، فاطمه و بختیاری چهل چشمه، شقایق و مرادی، زهرا،1397،بررسی جدیدترین سیستم های پرداختی سیار و ارزیابی امنیت و کارایی آنها،دومین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/849126
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، علی دادی شمس آبادی، فاطمه؛ شقایق بختیاری چهل چشمه و زهرا مرادی)
برای بار دوم به بعد: (1397، علی دادی شمس آبادی؛ بختیاری چهل چشمه و مرادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بیت کوین و نحوه استخراج آن
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- کاربرد داده کاوی در مدیریت دانش
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.