اثر مهار کنندگی و ناپایدار کنندگی گیاه مریم نخودی روی فرایند فیبریلاسیون انسولین
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: BSCONF06_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 663
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته بیوشیمی گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه لرستان
استادیار گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان
چکیده
مقدمه: تشکیل فیبریل های آمیلویید از نمونه های بارز ناجور تاخوردگی پروتیین است که منجربه از دست دادن عملکرد طبیعی پروتیین وحتی ایجاد فرم های سمی ومخرب از پروتیین ها می شود. این حالت برای پروتیین های ضروری مثل انسولین که کاربرد دارویی دارند، یک مشکل مهم تلقی می شود. بررسی فرآیند مهار فیبریلاسیون و ناپایدار کردن فیبرهای از پیشتشکیل شده انسولینی با استفاده از ترکیبات خاص می تواند اطلاعات مفیدی در جهت پایدار سازی ساختار پروتیین در اختیار قرار دهد. مواد و روش ها: جهت القای فیبریل زایی به مدت 10 روز انسولین پانکراس گاوی در بافر گلایسین 50 میلی مولار با PH=2/2 در دمای 57 درجه سانتی گراد انکوبه شد. ایجاد آمیلویید با استفاده از روش های اسپکتروسکوپی جذب کنگو رد، جذب فلورسانس THT,ANS میکروسکوپ الکترونی SEM بررسی شد. سپس تاثیر غلظت های مختلف از عصاره ی مریم نخودی روی مهار فیبرلاسیون و ناپایدارکردن فیبرهای از پیش شکل گرفته انسولینی بررسی شد. نتایج: انسولین پانکراس گاوی در PH=2/2 و دمای 57 درجه سانتی گراد به مدت 10 روز فیبریله شد. عصاره مریم نخودی باعث مهار فیبریلاسیون انسولین و هم چنین ناپایدارکردن فیبریل های انسولینی از پیش تشکیل شده شد. بحث: انسولین پانکراس گاوی استعداد بالایی در تشکیل تجمعات آمیلوییدی دارد جهت مهار این پدیده مریم نخودی موثر واقع شد همچنین مریم نخودی تاثیر بیشتری در مهار فیریلاسیون انسولین نسبت به ناپایدارکردن فیبریل های از پیش شکل گرفته داشتکلیدواژه ها
فیبریلاسیون، انسولین، مریم نخودیمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.