بررسی ترمودینامیکی انواع سیستم آب شیرین کن رطوبت زن- رطوبت زدا تک هیتر از نوع آب باز- هوابسته
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
- کد COI اختصاصی: IEC12_326
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1045
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
در این پژوهش آب شیرین کن رطوبت زن- رطوبت زدا شامل یک هیتر، رطوبت زن و رطوبت زدا، با تغییر محل قرارگیری آن مورد بررسی قرار گرفته است. تاثیر پارامترهای مختلف از جمله کارایی رطوبتزن و رطوبتزدا، دمای ماکزیمم و مینیمم سیکل، نسبت دبی جرمی و رطوبت نسبی هوای خروجی از رطوبت زن و رطوبت زدا، برای حالت های مختلف قرار گیری هیتر،شامل هیتر برای گرمایش آب دریا، گرمایش هوای مرطوب خروجی از رطوبت زن و هیتر قبل از رطویتزن، مورد مطالعه قرار گرفت . شبیه سازی سیستم های آب شیرینکن مورد مطالعه با کمک نرم افزار EES صرت گرفته است. نتایج نشان داد که افزایش دمای پایین و افزایش کارایی رطوبت زدا موجب افزایش GOR و افزایش دمای بالای سیستم در تمام حالت ها باعث افزایش پارامتر RR در سیستم میشود. از مقایسه نتایج حاصل از سه حالت، مشاهده میشود که در شرایط کاری یکسان،سیستم آب شیرین کن در حالت گرمایش هوا بعد از رطوبت زن بیشترین کارایی را نسبت به دو حالت دیگر داراست. همچنین میتوان با استفاده از نتایج حاصل از شبیه سازی و نمودارها حالت بهینه برای دمای بالا، دمای پایین، کارایی رطوبت زن و رطوبت زدا و MFR و میزان رطوبت هوا در خروج از رطوبت زن و رطوبت زدا، به منظور افزایش بازدهی سیستم ها را مشاهده کرد.کلیدواژه ها
آب شیرین کن -HDH رطوبت زن- رطوبت زدا- آب شور- هیترمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.