زیرساخت ها و الزامات قانونی موردنیاز جهت بسترسازی حضور خودروهای الکتریکی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
- کد COI اختصاصی: IEC12_317
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 835
نویسندگان
دانشکده برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)
گروه بهره برداری از سیستم های قدرت، پژوهشکده توزیع، پژوهشگاه نیرو تهران، ایران
چکیده
طی سالیان اخیر به نظر میرسد در سطح ملی و بین المللی، صنعت خودرو بر تولید خودروهای الکتریکی (EV) متمرکز شده است. در این راستا، دولت ها و سیاست گذاران فرصت های زیست محیطی و ایجاد فرصتهای شغلی را پررنگ نموده و در بخش برق، خودروهای الکتریکی به منظور حضور در سیستم شبکه برق رسانی برنامه ریزی و آماده سازی می شوند و این موضوع از جایگاه ویژهای برخوردار میباشد. به عنوان مثال در سال 2009 مطابق با دستورالعمل اتحادیه اروپا به منظور توسعه و بهره برداری از انرژی های تجدیدپذیر، هر کشور عضو متعهد شده است تا سال 2020، ده درصد انرژی موردنیاز بخش حمل ونقل (به غیراز حمل ونقل هوایی و حمل ونقل دریایی) را از منابع انرژی تجدید پذیر تامین نماید. در این میان گروه های ذینفع شامل شرکت های دولتی و عمومی، سازمانهای نظارتی، شرکتهای خرده فروشی برق، اپراتورهای سیستم انتقال و توزیع، صنعت خودرو، شرکت های خصوصی، مهندسان عمران، مهندسین برق، معماران، سازندگان، مالکین ایستگاه شارژ، مدیران ناوگان و صاحبان خودروهای الکتریکی میباشند و فقط محدود به سیاست گذاران نیستند. در این مقاله به بررسی زیرساخت ها و الزامات قانونی موردنیاز جهت بسترسازی حضور خودروهای الکتریکی پرداخته میشود. در این ارتباط نسخه های به روز شده استانداردهای مرتبط با ایستگاه شارژ خودرو برقی و تجهیزات شارژ خودروهای الکتریکی معرفی شدهاند. تغییرات لازم در قوانین ملی موجود و همچنین اقلام اضافی در بخش زیرساخت که ممکن است از طریق قوانین جدید نیاز به کنترل داشته باشد نیز شناسایی و معرفی شده است.کلیدواژه ها
زیرساخت های شارژ، وسایل نقلیه الکتریکی (EV)، دستورالعمل ها، مقررات، استانداردهای خودرو الکتریکیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.