تهویه مطبوع ساختمان با ذخیره سازی انرژی برودتی در مواد تغییر فاز دهنده
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
- کد COI اختصاصی: IEC12_311
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 906
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مشهد، ایران
استادیار و عضو هییت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، گروه مهندسی مکانیک
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، گروه مهندسی مکانیک
چکیده
تهویه مطبوع، قلب تپنده و عامل الزام آور تامین سرمایش و گرمایش هر ساختمان است. برآورده ساختن بار برودتی مورد نیاز، زمانی می تواند اثر بخش باشد که یک سیستم تبریدی قادر به تامین حداکثر بار مورد نیاز با بالاترین بازده و کمترین مصرف انرژی باشد. سیستم های برودتی معمول در ساختمان، انرژی خود را غالبا از طریق جریان الکتریسیته تامین می کنند، که این به معنی مصرف حامل های انرژی و ایجاد تلفات مختلف است. عیب عمده این سیستم ها در آن است که انرژی تولید شده باید بلافاصله مصرف شود و امکان ذخیره سازی بارهای برودتی وجود ندارد. در نسل نوظهور سیستم های تهویه مطبوع، عامل تولید سرما، جریان طبیعی هوای محیط و عامل ذخیره سازی برودت، مواد تغییر فاز دهنده هستند. این سیستم ها جریان هوای خنک را در طول شب در مواد تغییر فاز دهنده ذخیره سازی می کنند و با افزایش دمای محیط داخلی ساختمان در طول روز، هوای خنک ذخیره شده را به محیط داخلی ساختمان هدایت نموده و تا رسیدن دمای فضای داخلی ساختمان به محدوده دمای آسایش، سرما سازی و گردش هوای خنک ادامه می یابد. عامل به گردش در آوردن این جریان هوای خنک تا حدود زیادی بستگی به نوع طراحی سیستم دارد که ممکن است بصورت جابجایی طبیعی و یا اجباری در نظر گرفته شود. در حقیقت این روش سرما سازی، تهویه مطبوع را تا حدود زیادی از مصرف انرژی الکتریکی بی نیاز می سازد. در این تحقیق با تمرکز بر بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش وابستگی سیستم های برودتی ساختمان به مصرف سوخت های فسیلی، به معرفی نسل نوین سیستم های تهویه مطبوع تامین کننده بار برودتی ساختمان پرداخته خواهد شد که قابلیت ذخیره سازی سرمایش را در مواد تغییر فاز دهنده فراهم می نمایند. در ادامه با مرور و بررسی مطالعات پیشین،به دنبال پاسخی برای استفاده از این سیستم ها در ساختمان ها خواهیم بودکلیدواژه ها
بار برودتی- بازده انرژی- تهویه مطبوع-گرمای نهان- مواد تغییر فاز دهندهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.