نقش پروژه کنترل بار مشترکین کشاورزی درپیشگیری از خاموشی های ناشی از کمبود تولید در شرکت توزیع نیروی برق استان فارس

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
  • کد COI اختصاصی: IEC12_307
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 465
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهرخ آزرم

شرکت توزیع نیروی برق استان فارس – شیراز ملاصدرا حدفاصل فلسطین و معدل ساختمان ۱۴۷

فاطمه کاظمی

شرکت توزیع نیروی برق استان فارس – شیراز ملاصدرا حدفاصل فلسطین و معدل ساختمان ۱۴۷

چکیده

از آنجایی که تامین انرژی الکتریکی در فصل تابستان بواسطه مصرف بسیار زیاد در بخش های مختلف و از طرفی عدم سرمایه گذاری کافی جهت احداث نیروگاه های جدید و خطوط انتقال و توزیع نیروی برق با مشکلات عدیده ای مواجه می گردد ، نقش مدیریت بار و کنترل بار در تامین پایدار پیک بار انرژی الکتریکی انکارناپذیر می باشد .به منظور جلوگیری از رشد فزاینده مصرف برق و کاهش نیاز به سرمایه گذاری کلان ، جلوگیری از آلودگی محیط زیست و افزایش کارآیی سیستم، لازم است شرکت های توزیع نیروی برق تلاش گسترده ای را به منظور تامین نیاز به انرژی با حداقل هزینه انجام دهند ،برنامه ریزی در این راستا باید بگونه ای انجام شود که از تمام امکانات تبلیغاتی ، فرهنگی و اطلاع رسانی استفاده شده و ضمنا0 همراه با سیاست های تشویقی باشد . در کشور های با الگوی مناسب مصرف و دارای زیرساخت های بسیار قوی و منابع تولید و توزیع نیز گاهی اوقات بدلیل بروز مشکلات و کمبودهای حاصله در وضعیت بحرانی جهت کمک به رفع کمبود با اطلاع رسانی مناسب ، درخواست از مشترکین و راهنمایی آن ها با اتخاذ روش هایی نسبت به کاهش آثار زیان بار ایجاد بحران احتمالی و جلوگیری از خاموشی اقدام می نمایند . در شرکت توزیع نیروی برق استان فارس بالغ بر نیمی از مصرف مشترکین در زمان اوج بار توسط مشترکین کشاورزی مصرف می گردد و از آنجاکه تعداد آنها کمتراز 3 درصد از کل مشترکین شرکت را پوشش می دهد ، لذا پتانسیل قابل توجهی جهت کنترل پیک بار مصرفی در این شرکت و به تبع آن درکل کشور وجود خواهد داشت. در این مقاله سعی گردیده روش های تعامل با مشترکین کشاورزی جهت جلب همکاری موثر آنان در کاهش پیک بار تابستان مورد بررسی قرار گیرد .

کلیدواژه ها

مدیریت بار،مدیریت انرژی،فراسامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی1AMI

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.