تحلیل SWOT1 در بکارگیری آموزش الکترونیکی

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: اولین کنفرانس دانشجویی آموزش الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: SELEARNING01_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1313
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر احمدپور

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و دانشجوی دکترای ترویج و آموزش کشاورزی

سیدمهدی میردامادی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و دانشجوی دکترای ترویج و آموزش کشاورزی

سیدجمال فرج اله حسینی

دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه علوم و تحقیقات

محمد چیذری

استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

در خلال دو دهه اخیر پیشرفت فناوری ارتباطات و توسعه شبکه اینترنت یک روش آموزش مبتنی بر شبکه یعنی آموزش الکترونیکی را ایجاد کرده است. همانگونه که در مورد بسیاری از فناوریهای وجود مزایا و محدودیتها صادق است آموزش الکترونیکی نیز دارای مزایا و محدودیتهای خاصی است که در ارزیابی آنهادر هر شرایط می توان به این تصمیم دست یافت که آیا استفاده از آموزش الکترونیکی سودبخش و مناسب است یا خیر. علاوه براین این تحول (آموزش الکترونیکی) جنبه های مختلف آموزش در سراسر جهان را با فرصتها و چالشهای جدیدی مواجه کرده است در این مقاله سعی شده تا با بررسی کامل جامع و عمیقی از منابع، تجارب، و تحقیقات مختلف در مورد مزایا محدودیتها، فرصتها، و چالشهایی که این نوع آموزش در شرایط مختلف به همراه دارد صورت گیرد. این بررسی به ما کمک می کند تا به افق روشنتری در تصمیم گیری استفاده از آموزش الکترونیکی دست یابیم.

کلیدواژه ها

مزایا ،محدودیتها، فرصتها، چالشهای آموزش الکترونیکی، SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.