شبیه سازی نیروگاه خورشیدی دریافت کننده مرکزی 20 مگاوات برای شهر اصفهان
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
- کد COI اختصاصی: IEC12_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 645
نویسندگان
دانشگاه اصفهان، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی مکانیک
دانشگاه اصفهان، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی مکانیک
چکیده
امروزه با توجه به رشد روزافزون مصرف انرژی در جهان، انرژی های تجدید پذیر وخصوصا انرژی خورشید و سیستم های خورشیدی مورد توجه ویژهای قرار گرفتند. از جمله سیستم های خورشیدی میتوان به سیستم برج توان یا نیروگاه دریافت کننده مرکزی اشاره کرد. در کار حاضر نیروگاه دریافت کننده مرکزی با توان 20 مگاوات در شهر اصفهان شبیه سازی شده است. مقادیر انرژی ماهیانه تولیدی این نیروگاه و مقدار انرژی سالیانه محاسبه شده است. نتایج حاصل برای انرژی خروجی ماهیانه نیروگاه نشان میدهد که انرژی خروجی در ماه جولای بیشترین مقدار و در ماه نوامبر کمترین مقدار را دارد. سپس با اعمال پارامترهای مالی به تحلیل اقتصادی احداث این نیروگاه ها پرداخته شده است. با افزایش قیمت فروش برق از 13 سنت به 39 سنت، ارزش فعلی کل از مقدار تقریبی -62/6 میلیون دلار به 20/1 میلیون دلار میرسد و نرخ بازگشت سرمایه داخلی نیز روند مشابهی داشته و از مقدار 0/43% به 29/97% افزایش مییابد. طبق نتایج حاصل، میزان مالیات، نرخ بهره بانکی وام و قیمت فروش برق تاثیر زیادی روی توجیه پذیری اقتصادی طرح دارند. در بین سه پارامتر فوق قیمت فروش برق عمده ترین تاثیر را دارد که با توجه به قیمت پایین فروش برق در ایران، احداث این نیروگاه ها با شرایط موجود از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست.کلیدواژه ها
دریافت کننده مرکزی - سیستم برج توان – تحلیل فنی اقتصادی - نیروگاه خورشیدیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.