سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_086
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 233
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیشنهاد مسیرهای انتقال توان الکتریکی از ایران با توجه به مزیتهای نسبی تولید و مصرف فصلی و روزانه در منطقه
چکیده مقاله:
با توجه به گستردگی تجارت خارجی برق در عرصه بین المللی و تبدیل شدن آن به یک کالای مهم تجاری در تعاملات اقتصادی بین کشورها، انرژی الکتریکی به یک ابزار قدرتمند اقتصادی تبدیل شده است که تاثیر قابل ملاحظهای در تجارت خارجی کشورهای مختلف دارد. کشور ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی مطلوب، قابلیت تبدیل شدن به هاب انرژی الکتریکی در منطقه را دارد. اما لازم است نقشه کلی از برآوردهای تولید و مصرف برق در کشورهای منطقه در آینده ترسیم گردد تا بتوان با استناد بر این نقشه، مسیرهای انتقال توان الکتریکی خصوصا با ظرفیت های بالا و با محوریت ایران را استخراج نمود. برای شناسایی مسیر کریدورهای انتقال توان الکتریکی با ظرفیت بالا، دو عامل مهم برای تعیین شارش توان بین کشورها وجود دارد. عامل اول تغییر فصول سال از فصل گرم به فصل سرد است که در این شرایط علاوه بر تغییر تولید سبد نیروگاهی کشورها و همچنین تغییر در برنامه ریزی تولید آنها، وضعیت مصرف در هر کشور نیز تغییر میکند. عامل دوم ناشی از منحنی بار روزانه و ساعات اوج مصرف در کشورها میباشد که با توجه به گستردگی کشورها در پهنه طول جغرافیایی، این وضعیت نیاز به تحلیل جامعی خواهد داشت. در این مقاله، با در نظر گرفتن کشورهای هممنطقه با ایران و بررسی مازاد تولید و نیاز مصرف آنها در سالهای آتی، به قطب بندی کشورهای منطقه به ازای فصول گرم و سرد پرداخته شده است. همچنین با تکیه بر شاخص های تصمیم ساز، مناسبترین مسیرها برای انتقال توان در هر فصل و با محوریت ایران معرفی شده اند. در ادامه با توجه به طول جغرافیایی کشورهای موردنظر و تاثیر پهنه این طول جغرافیایی در شارش توان میان کشورها، به تعیین مسیر نهایی جهت انتقال توان با ظرفیت بالا میان کشورهای منطقه و با محوریت ایران پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
تجارت خارجی برق- هاب انرژی منطقه – قطب تولید و مصرف - شبکه برق منطقه ای- انتقال توان الکتریکی با ظرفیت بالا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IEC12_086 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848401/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرانی زاده، علی و برهمندپور، همایون و رنجبر، مونا و میثاقیان، محمدسعید،1397،پیشنهاد مسیرهای انتقال توان الکتریکی از ایران با توجه به مزیتهای نسبی تولید و مصرف فصلی و روزانه در منطقه،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،https://civilica.com/doc/848401
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، آرانی زاده، علی؛ همایون برهمندپور و مونا رنجبر و محمدسعید میثاقیان)
برای بار دوم به بعد: (1397، آرانی زاده؛ برهمندپور و رنجبر و میثاقیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- قیاس رویکردی الگورتیمهای یادگیری ماشین برای شبکه عصبی مصنوعی، شبکه عصبی MLP،شبکه عصبیRBF
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- مدل سازی سیستم های پویا برای مدیریت زنجیره تامین استراتژیک زنجیره های غذایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی شناخت عوامل ایجاد تلفات برق و تاثیر آلودگی های زیست محیطی بر شبکه های انتقال و توزیع
- طراحی و ساخت دستگاه پایش وضعیت حفاظت کاتدی لوله های گاز
- ارزیابی اقتصادی سامانه های فتولتاییک پشت بامی در اصفهان
- گاز طبیعی و نقش آن در حفظ محیط زیست و همگام با توسعه اقتصادی در کلاس جهانی
- Comparison of energy savings in fuel rods BNPP-I and BNPP-II in intermediate energies using DRAGON and MCNP codes
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.