هماهنگی رله های اضافه جریان در شبکه های توزیع با منابع تولید پراکنده با استفاده از روش IPO-ILP

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: همایش ملی ابتکار نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر با رویکرد دانش بنیان
  • کد COI اختصاصی: AIECE01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 455
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی کریمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین

افسانه عرب زاده

دانشگاه آزاد اسلامی احد نجف آباد

چکیده

ورود و خروج منابع تولید پراکنده و عملکرد در دو حالت نرمال و جزیره ای از جمله عواملی هستند که بر هماهنگی حفاظتی رله های اضافه جریان در شبکه های مجهز به منابع تولید پراکنده تاثیر می گذارند. ورود منابع تولید پراکنده به شبکه توزیع ممکن است باعث از بین رفتن هماهنگی در رله های اضافه جریان گردد. رله های اضافه جریان باید تونایی حفظ هماهنگی حین تغییر در منابع تولید پراکنده و جزیره ای شدن منابع تولید پراکنده را داشته باشند. در این مقاله یک روش جدید برای حفظ هماهنگی رله های اضافه جریان حین تغییر DGها که منجر به تاثیر بر هماهنگی DOCR ها می شود، ارایه گردیده است. الگوریتم پیشنهادی بر اساس ترکیب روش برنامه ریزی خطی بازه ای(ILP) با الگوریتم بهینه سازی صفحات شیب دار می باشد که در این طرح مقادیر TMS رله ها توسط LPو مقادیر جریان های تنظیمی توسط IPO محاسبه می شود، این برای اولین بار است که این الگوریتم برای بهینه سازی هماهنگی رله های اضافه جریان استفاده می شود. روش پیشنهادی بر روی شبکه توزیع 8 باس اعمال شده است. در پایان مزایای این روش با روش GA مقایسه گردیده است. در روش پیشنهادی ناهماهنگی حفاظتی بین رله از بین رفته و سرعت محاسبات در مقایسه با سایر روش ها بهبود بخشیده شده و همچنین زمان عملکرد DOCR ها کاهش پیدا کرده است، همچنین با تغییرDG ها و جزیره ای شدن آنها و قطع و وصل خطوط، هماهنگی DOCR ها حفظ می شود نشان دهنده مقاوم بودن روش پیشنهادی است.

کلیدواژه ها

شبکه توزیع، حفاظت اضافه جریان، IPO،ILP،تولید پراکنده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.