سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: AIECE01_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 168
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و مروری بر تولید،انتقال و توزیع برق قدرت
چکیده مقاله:
اصول پایه برای تولید الکتریسیته توسط دانشمند انگلیسی مایکل فارادی در دهه 1820 تا اوایل دهه 1830 میلادی کشف شد به طوریکه الکتریسیته با حرکت یک دور سیم یا یک استوانه مسی بین قطب های آهنربا(ژنراتور) تولید میشد. برای شرکت هایی که در زمینه الکتریسیته فعال هستند تولید الکتریسیته اولین مرحله در رساندن الکتریسیته بدست شما است و در مراحل بعدی انتقال و توزیع قرار دارند. از سال 1881 تاکنون و برای بیش از 130 سال انرژی الکتریکی به منظور تغذیه مصرف کننده های انسانی به وسیله منابع مختلف تامین می شود.در سال های آغازین بهره گیری از انرژی الکتریکی انتقال توان با همان ولتاژ مصرف کننده ها انجام می گرفت و این به دلیل استفاده از توان الکتریکی به صورت DC بود. در جلسه گروه AIEE در 16 می1888 نیکولا تسلا مقاله ای با نام سیستم جدید موتورها و ترانسفورماتورهای متناوب ارایه کرد و به بیان مزایای استفاده از این سیستم پرداخت. مدتی بعد شرکت وستینگ هوس پیشنهاد ساخت اولین سیستم جریان متناوب را داد. در سال های آغازین استفاده از انرژی الکتریکی، ژنراتورهای جریان مستقیم DC با همان ولتاژ تولیدی به مصرف کننده ها متصل شده بودند و این صورت تولید و انتقال برق با یک ولتاژ انجام می گرفت، چرا که هیچ راهی برا تغییر ولتاژ DC به جز ژنراتوروجود نداشت واز همان ابتدا استفاده از مس به عنوان یک هادی بسیار معمول بود و این به دلیل هدایت الکتریکی و قیمت نسبتا مناسب مس (امروزه با بالا رفتن قیمت مس از صرفه اقتصادی این فلز کاسته شده) نسبت به دیگر فلزات است.
کلیدواژه ها:
انتقال انرژي الكتريكي، توزيع انرژي الكتريكي، توليدالكتريسيته، خط انتقال، نيروگاه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848278/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:استکی اورگانی، علی اصغر و استکی اورگانی، روح اله و استکی اورگانی، علی اکبر،1397،بررسی و مروری بر تولید،انتقال و توزیع برق قدرت،همایش ملی ابتکار نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر با رویکرد دانش بنیان،نایین،،،https://civilica.com/doc/848278
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، استکی اورگانی، علی اصغر؛ روح اله استکی اورگانی و علی اکبر استکی اورگانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، استکی اورگانی؛ استکی اورگانی و استکی اورگانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه یک روش ترکیبی جهت تشخیص نفوذ حملات DDOS در اینترنت اشیاء
- اثرات فرایند تکنولوژی نانو در محیط زیست
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.