مکانیابی محل احداث تصفیه خانه بازیابی آب های سطحی و فاضلاب شهری با استفاده از روش تحلیل سلسه مراتبی فازی و مدل سازنده تحلیل خودکار (منطقه مورد مطالعه شهر اسفراین)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM01_2027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1003
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
دانشجو کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
بحران آب یکی از اساسی ترین بحران های زیستی امروزه بشر می باشد. وجود برنامه ای همه جانبه جهت مدیریت منابع آبی در مدیریت شهری و فراشهری امروزه بسیار با اهمیت می باشد. در این پژوهش پس از مطالعات اسنادی پیرامون شناخت معیارهای مکانیابی محل احداث تصفیه خانه بازیابی آب های سطحی و فاضلاب شهری، با توجه به شرایط جغرافیایی و محیطی شهر اسفراین، معیارهای تحقیق تعیین گردید. در این پژوهش به منظور تحلیل معیار ها از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی استفاده شده است و ساختار تحلیل در قالب یک مدل سازنده در نرم افزار ArcGIS تهیه گشته است. ساخت مدل سازنده علاوه بر سرعت بخشیدن به روند تحلیل به عنوان یه مدل مفهومی می تواند روند پژوهش را به صورت یکپارچه نمایش دهد. نتایج تحقیق نشان می دهد در میان زمین های مناسب جهت توسعه شهر اسفراین، با توجه به جهت شیب زمین در این شهر، زمین هایی در بخش جنوب غربی شهر مناسب به جهت احداث تصفیه خانه بازیابی آب های سطحی و فاضلاب شهری می باشد.کلیدواژه ها
مکان یابی، تحلیل سلسله مراتبی فازی، تصفیه خانه، توسعه پایدار، مدل سازندهمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.