واکاوی مفهوم ذینفع و مدیریت ذینفعان در مدیریت پروژه های شهری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM01_1877
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3070
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت پروژه و ساخت، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران،
دانشیار دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
استادیار دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
چکیده
مفهوم ذینفع اگر چه یک واژه ی قدیمی است و قرن هاست که در زبان های مختلف به شکل های مختلف به کار می رود، اما آن چیزی که امروز به عنوان ذینفع در ادبیات مدیریت رایج است کاربرد نسبتا جدیدی از این واژه محسوب می شود. از جمله ملزومات موفقیت طرح ها، برنامه ها و پروژه ها، مشارکت فعال ذینفعان در روند تهیه و اجرای برنامه ها است. این افراد می توانند به منزله رهبران محلی و قدرت های اجتماعی در ساماندهی مدیریت مشارکتی پروژه ها و برنامه ها به عنوان بازوهای اجرایی باشند. پیش شرط مشارکت فعال و موثر ذینفعان در پروژه های شهری، شناسایی مفهوم و تعاریف ذینفعان مدیریت موثر آنها در پروژه های و برنامه ها است که موثر بر تغییر و تحولات و توسعه شهری هستند. از همین رو این پژوهش تلاشی است تا با رویکرد کیفی، بازبینی سیستماتیک منابع را به صورت قیاسی و از کل به جزء در نظریه های مختلف صورت دهد تا کنکاشی بر مفهوم ذینفع و تعاریفی که از آن توسط نظریه پردازان مختلف ارایه شده انجام شود و در ادامه به بررسی مدیریت ذینفعان پروژه و رویکردهای مختلف مدیریت ذینفعان پرداخته شود.کلیدواژه ها
ذینفع ، مدیریت ذینفعان ، پروژه های شهری .مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.