ارزیابی و تحلیل مدیریت مالی شهرداری؛ با رویکرد تامین منابع مالی پایدار(نمونه موردی شهر بیرجند)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM01_1778
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 698
نویسندگان
کارشناس شهرسازی،کارشناسی ارشد برنامه ریزی آمایش سرزمین-
کارشناسی حسابداری ، مسیول امور حسابرسی و مجامع شهرداری بیرجند-
کارشناسی مدیریت بازرگانی، کارشناس مالی شهرداری بیرجند-
کارشناسی مدیریت بازرگانی -مسیول امور درآمد شهرداری بیرجند-
چکیده
یکی از مسایل مهم شهرداریها در سراسر جهان، کسب درآمد پایدار جهت تامین هزینه خدمات شهری است. اتکای بیش از حد بسیاری از شهرداریها به درآمدهای ناپایدار، شهرداری را با مشکلات مالی مواجه ساخته است. مطالعه منابع درآمدی پایدار شهرداریهای جهان و استفاده از تجارب شهرهایی که ساختاری مشابه با کلان شهرها دارند، تا حدودی میتواند راهگشای مشکلات شهرداری بیرجند باشد. امروزه شهرداری ها در اقصی نقاط کشور، به دلیل افزایش انتظارات شهروندان و محدودیت منابع مالی، از لحاظ مدیریتی با شرایط متغیر و پیچیده ای روبرو هستند و برای مقابله با این شرایط پیچیده است که نیاز به هماهنگی و بلند مدت نگری در برنامه ها افزایش یافته است. در نتیجه شهرداری ها شدیدا نیازمند به توسعه و تقویت فرایند تصمیم گیری نوینی هستند که بتواند امکان تدوین و اجرای استراتژی های فعال در مقابله با شرایط متحول را فراهم نماید؛ بر همین اساس و به منظور اجرای مدیریت علمی و کاربردی و برای دستیابی به مدیریت شهری توانمند به منابع مالی پایدار نیاز می باشد. اما تحصیل منابع درآمد پایدار، عنصر و حلقه مفقوده ای است که فقدان آن عملکرد مدیریت شهری را به شدت تحت تاثیر منفی قرار می دهد؛ چرا که حل بسیاری از مسایل اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و ... در گرو تامین اعتبارات و بودجه لازم می باشد. در نتیجه یکی از مسایل اساسی در حوزه مدیریت شهری؛ تامین منابع مالی لازم برای اداره شهر با گستردگی است. مطالعه حاضر با هدف بررسی و ارزیابی مدیریت مالی شهرداری بیرجند با رویکرد تامین منابع مالی پایدار است. روش به کار رفته در آن استفاده از شیوه های کتابخانه ای، اسنادی است که در نتیجه آن روش های کسب درآمد و تامین مالی قابل اجرا شناسایی شده و ضعف و فرصت های موجود در محیط داخلی و خارجی بررسی می شود.کلیدواژه ها
درآمدهای پایدار، درآمدهای ناپایدار، تامین منابع مالی، شهرداری، بیرجندمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.