سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1440
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 79
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل و مقایسه ی ساختار روابط فضایی مسکونی معماری ایرانی و معماری معاصر
چکیده مقاله:
روابط فضایی به ارتباط میان بیرون و درون مفهومی است که بشر از ابتدا به دنبال تجلی آن در آثار معماری بوده است. در هر دوره از تاریخ معماری شاهد ظهور اصولی جدید هستیم که سعی در برقراری روابط فضایی به شکلی مناسب تر از قبل دارند. بناهایی که به دست انسان ساخته می شود، جلوه هایی از نگرش او به جهان هستی است که مبین قوه ی فکری و ساختار فرهنگی اجتماعی افراد آن جامعه است. در بررسی معماری یک بنا، ابتدا باید جهان و جهان بینی سازنده آن بنا را مورد کنکاش قرار داد تا بتوان افکار و عقاید او را در حجمی از آرایش فضا مشاهده کرد در این پژوهش به روابط فضایی معماری مسکونی پرداخته شده است چون خانه مکانی است که نیازهای اولیه انسان در آن تامین می-شود، امروزه اشیاء بر سازمان فضایی خانه غلبه پیدا کرده اند و این امر سبب شده است تا نقش فضا کمرنگ شود.در معماری های سنتی ایرانی، فضاهای زیادی وجود داشت و حضور همین فضاها بسیاری از نیازها را تامین می کرد اما در معماری امروزی فضاها به شدت تقلیل یافته اند و اشیاء جایگزین فضاهای معماری شده اند.از آنجا که فضا، تمامی جنبه های زندگی فرد را از جمله تعاملات، الگو و سبک زندگی، هویت، نحوه برخورد با زمان را در بر می گیرد و در آن تاثیرگذار هست لذا، پرداختن به مبحث فضا در معماری اهمیت زیادی دارد. هدف از این پژوهش شناخت الگوهای فضایی مسکونی سنتی و عوامل تاثیرگذار بر تقلیل الگوهای فضایی در معماری معاصر و استفاده بهینه از این الگوها در فضای معماری معاصر می باشد.روش این پژوهش از نوع توصیفی- تحلیلی و مطالعات کتابخانه ای می باشد که در نتیجه عنوان می شود که الگوهای رفتاری در معماری سنتی باعث انسجام و دلبستگی ساکنین خانه با هم می شد.
کلیدواژه ها:
فضا، روابط فضايي، معماري ايراني، معماري معاصر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847311/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آهنجیده، آزیتا،1397،تحلیل و مقایسه ی ساختار روابط فضایی مسکونی معماری ایرانی و معماری معاصر،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847311
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، آهنجیده، آزیتا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، آهنجیده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.