سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1397
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 82
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر جهت ارتقا اجتماع پذیری در پارک ملی لاهیجان
چکیده مقاله:
گرایش به زندگی ماشینی و چیره شدن اتومبیل بر فضای شهری، بی توجهی به حفظ و ارتقا حیات جمعی و دور شدن مردم از فضاهای عمومی، باعث شده که برخی فضاهای عمومی نقش و اهمیت خود را از دست بدهند. ایجاد فضاهای عمومی در مقیاس های مختلف شهری در جهت رفع نیازهای اجتماعی انسان ها به وجود آمده است. پارک-های شهری نیز جز این فضاهای باز شهری هستند که نیازهای انسانی را برآورده می کنند. این فضاها در کنار نقش های کارکردی متنوعی که دارند، باعث ارتقا اجتماع پذیری در فضاهای شهری می شوند. هدف از تحقیق پیش رو شناسایی عوامل موثر در جهت ارتقا اجتماع پذیری پارک های شهری و ارایه راهکارهایی در این راستا است. جهت پاسخگویی به هدف بیان شده، ابتدا مفهوم فضاهای عمومی، جتماع پذیری و همچنین معیارها و مولفه های موثر که سبب ارتقا اجتماع پذیری در پارک ها می شود مورد مطالعه قرار گرفته و راهکارهایی در جهت ارتقا اجتماع پذیری در پارک ملی لاهیجان پیشنهاد شده است. روش تحقیق به صورت میدانی با رویکرد توصیفی است. نتایج تحقیق نشان می دهد که قابلیت ها و ویژگی های محیط می تواند بر الگوهای رفتاری افراد و ویژگی اجتماع پذیری در پارک تاثیر بگذارد.
کلیدواژه ها:
فضاهاي عمومي، اجتماع پذيري، پارك هاي شهري، پارك ملي لاهيجان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847268/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدنژادسیگارودی، معصومه و پرویزی، رضا و دانش شکیب، مریم،1397،عوامل موثر جهت ارتقا اجتماع پذیری در پارک ملی لاهیجان،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847268
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، محمدنژادسیگارودی، معصومه؛ رضا پرویزی و مریم دانش شکیب)
برای بار دوم به بعد: (1397، محمدنژادسیگارودی؛ پرویزی و دانش شکیب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل فضاهای جمعی در مجتمع های مسکونی با رویکردی به ارتقاء تعاملات اجتماعی
- تحلیلی بر معماری عمارت سیگارودی شهرستان لنگرود مطابق با استانداردهای LEED
- بررسی زمینه گرایی در معماری با رویکرد انسان گرایانه
- عوامل موثر بر الگوهای رفتاری با توجه به عناصر کیفیت محیطی در جهت ارتقا اجتماع پذیری کاربران از پارک های شهری، نمونه موردی پارک توحیدگلسار رشت
- نقش واحد همسایگی مجتمع های مسکونی در جهت افزایش تعاملات اجتماعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.