سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1291
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 135
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکاری طراحی فضاهای آموزشی کودکان با هدف ارتقاء تعاملات و بهبود سطح یادگیری دانش آموزان
چکیده مقاله:
همه انسان ها در طول زندگانی خود تحت تعلیم و آموزش قرار می گیرند این امر در مقاطع مختلف تحصیلی و در فضاهای گوناگون مانند مهد کودک،دبستان، راهنمایی و دبیرستان و .... صورت می گیرد. .محیطهای یادگیری از عناصری تشکیل خواهند شد که در کنار هم معنادار می شوند.ویژگی ها و کیفیت های هرکدام از این عناصر در شکل گیری رفتارهای مختلف موثر می باشند.فیلسوف ژان پیاژه،بر توانایی کودک در درک جهان به طور فعال تاکید بسیار می کند و معتقد است که کودکان به طور انفعالی اطلاعات را جذب نمی کنند، بلکه آنچه را که در دنیای پیرامون خود می بینند،می شنوند و احساس می کنند،سپس انتخاب و تفسیر می نمایند. میتوان گفت معماری،هنری است که ما را در بر گرفته است و انسان ها بیش از آنکه بر فضا تاثیر بگذارند، از آن تاثیر می پذیرند.لازمه اصلاح کالبد آموزش و پرورش،ایجاد فضاهای مرتبط با فعالیت دانش آموزان است؛فضاهایی که دارای شرایط مناسب و مطلوب برای رشد فیزیکی ذهنی، عاطفی و اجتماعی کودکان می باشد. محققان روانشناسی محیط، با مطالعه الگوهای رفتاری کودکان در محیط های آموزشی به مواردی موثر،از قبیل اندازه ،مدرسه،نورپردازی و...که نقش عمده ای در افزایش خلاقیت دارند، برخورده اند که در جریان مقاله،به بررسی دقیق تر آنها پرداخته خواهد شد. برای اخذ اطلاعات از مطالعات کتابخانه ای و از مقاله های منتشرشده در سایت های معتبر درباره دیدگاه نوین طراحی محیط های آموزشی که از اهمیت ویژه ای در آموزش برخوردارند، استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
محيط آموزشي، خلاقيت، يادگيري، عوامل محيطي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847163/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منسوجی اول، محمد مهدی و صفدریان، غزال،1397،راهکاری طراحی فضاهای آموزشی کودکان با هدف ارتقاء تعاملات و بهبود سطح یادگیری دانش آموزان،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847163
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، منسوجی اول، محمد مهدی؛ غزال صفدریان)
برای بار دوم به بعد: (1397، منسوجی اول؛ صفدریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پردیس کودکان و نوجوانان به منظور افزایش مهارت
- بررسی نقش ویژگی های محیطی فضاهای آموزشی در یادگیری کودکان دوره ابتدایی
- ارائه راهکارهایی برای صرفه جویی در مصرف انرژی
- بررسی مقایسه ای ظرفیت باربری پی های سطحی در ماسه کربناته و سیلیکاته با استفاده از مدل سازی فیزیکی
- طراحی یکپارچه منظر شهری مبتنی بر جنبه های عینی و ذهنی نمونه ی موردی مرکز محله ی ناران (پاچنار ناران) شهر لواسان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.