تاثیر انطباق کاربری بر معماری داخلی (طرح انطباق کاربری خانه تاریخی کلکته چی تبریز به هتل بوتیک)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM01_1240
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1171
نویسندگان
گروه معماری، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران -
گروه معماری، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران -
چکیده
تغییر کاربری انطباقی می تواند اقدامی برای راه حلی برای حفظ خانه های تاریخی متعددی باشد که در تبریز در معرض خطر نابودی قرار دارند. یکی از معیارهای مهم تغییر کاربری انطباقی در باززنده سازی بناهای تاریخی، نوع تغییر کابری جدیدی است که در فرآیند احیای بناهای تاریخی ارزشمند تخصیص داده می شود. این طرح کیفیت نوع تغییر کاربری پیشنهادی برای خانه تاریخی کلکته چی تبریز به هتل بوتیک بر پاسخگویی بنا به روند بهسازی و احیای دوباره آن از نظر هویت معماری ایرانی اسلامی و توسعه در بخش گردشگری و توریسم می پردازد. تغییر کاربری خانه تاریخی کلکته چی تبریز و احیای آن به هتل بوتیک باعث عدم از بین رفتن هویت اصلی بافت شهر و از بین رفتن بناهای ارزشمند و همچنین باعث جلوگیری از مخروبه شدن و نابودی این خانه تاریخی می شود. این پژوهش از حیث نوع، با توجه به اهداف آن کاربردی است؛ و از حیث راهبرد تحقیقی با توجه به مبنای تفسیری استنتاجی و نوع مستندات مورد استفاده، از نوع تفسیری – تاریخی است .طوری که از راهبرد کیفی در مدل سازی و ارایه مدل های مفهومی با استفاده از شیوه مدلینگ ARP استفاده شده است. طرح انطباقی پیشنهاد شده برای تغییر کاربری خانه تاریخی کلکته چی تبریز از نظر معماری داخلی به هتل بوتیک در این نوشتار، در واقع تلاشی برای مفهوم ارایه یک طرح سامانه ای احیای محتوایی و تغییر کاربری مفهومی با توجه به ضرورت همگامی میراث فرهنگی و گردشگری می باشد.کلیدواژه ها
انطباق، تغییر کاربری، خانه کلکته چی، معماری داخلی، احیاء، تبریزمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.