راهکارها و موانع اجرای مبحث 19 در جداره های مجاور فضای آزاد –نمونه موردی شهر اردبیل
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM01_1228
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 592
نویسندگان
دپارتمان معماری و ساختمان-آموزشکده ابن سیناخلخال -دانشگاه فنی و حرفه ای استان اردبیل -ایران
چکیده
رژی، یک نیاز اساسی برای استمرار توسعه اقتصادی، تامین رفاه وآسایش زندگی بشری محسوب می گردد.روند صعودی مصرف انرژی ، با انقلاب صنعتی آغاز شده وبا شتاب بیشتری دامه دارد. افزایش نگرانیها در خصوص تبعات زیستمحیطی مصرف انرژی ،افزایش قیمت حامل های انرژی همراه با مباحث معماری پایدار اهمیت این موضوع را در کشور دوچندان نموده است . مطابق با آمار ترازنامه انرژی کشور ، نزدیک به 40% انرژی دربخش ساختمان های مسکونی مصرف می شود. خصوصیات کالبدی مسکن با دیدگاههای معماری پایدار وسازگار با محیط زیست و همسو با طبیعت ما را بر آن می دارد که نیازهای انرژی این حوزه را نه با روش های مخرب محیط زیست بلکه با روش هایی همسو با اصول معماری پایدار ، متناسب با اقلیم و فرهنگ منطقه به پیش ببریم. بیشترین تلفات حرارتی ساختمان های مسکونی عمدتا ،از طریق دیوارهای پیرامونی صورت می گیرد. انتخاب راهکار مناسب برای کاهش مصرف و اتلاف انرژی در دیوارهای خارجی حایز اهمیت بسیار می باشد. .مقاله حاضر با استفاده از روش تحقیق کاربردی –توصیفی و استفاده از روش تجویزی برای محاسبه تلفات جداره های خارجی مجاور فضای آزاد را در شهر اردبیل مطالعه و بررسی قرارداده، راهکارهایی را جهت سهولت اجرا و ارتقا کیفیت و کاهش مصرف انرژی دراین زمینه داده است .کلیدواژه ها
معماری پایدار بهینه سازی انرژی ،مبحث 19،عایق کاری ،مقاومت حرارتی،اردبیلمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.