تحلیل خطر لرزه ای تونل قلاجه
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM01_0997
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 562
نویسندگان
گروه مهندسی عمران، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران،
گروه مهندسی عمران، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران،
چکیده
در این تحقیق با استفاده از روش احتمالاتی، تحلیل خطر تونل قلاجه در مسیر راه کرمانشاه- ایلام انجام خواهد پذیرفت، که هدف از آن برآورد پارامترهای لرزه خیزی گستره طرح می باشد، که نمودارهای دوره ی بازگشت – بزرگا، آهنگ لرزه خیزی - بزرگا، با استفاده از برآورد پارامترهای لرزه خیزی بدست آمده قابل ترسیم خواهد بود.در این تحقیق جهت انجام تحلیل احتمالاتی خطر زلزله از نرم افزار EZ-FRISK استفاده خواهد گردید و مقدار بیشینه شتاب زمین (PGA) در محدوده تونل قلاجه برای دوره بازگشت های 475 ،975 و 2475 سال با لحاظ نمودن عدم قطعیت ها و استفاده از معادلات کاهندگی مناسب محاسبه می شود. و در نهایت نمودار بیشینه شتاب زمین نسبت به دوره بازگشتهای مختلف در محدوده ی تونل قلاجه ترسیم خواهد گردید. جهت بدست آوردن پارامترهای لرزه ای از نرم افزار KIJKO 2001 و جهت حذف زلزله های وابسته از نرم افزار ZMAP استفاده شده است. پس از تحلیل خطر احتمالاتی شتاب حداکثر زمین (PGA) برای میانگین سه رابطه کاهندگی استفاده شده جهت دوره بازگشت 475 سال که احتمال وقوع آن در 50 سال 10% است به میزان 0.37 g بدست آمد. همچنین از 13 چشمه لرزه ای سطحی برای گستره طرح که شعاع 150 کیلومتری است با توجه به وضعیت گسل های منطقه استفاده شده است. برای دقت بیشتر کاتالوگ زلزله های دستگاهی از سه منبع USGS, ISC ,IIEES استفاده شده و همراه با کاتالوگ زلزله های تاریخی مورد استفاده قرار گرفته است.کلیدواژه ها
تحلیل خطر زلزله، روابط کاهندگی، شتابنگاشت زلزله، سرعت موج برشیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.