تحلیل چالش ها و عوامل موفقیت پیاده سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) در ایران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: ICTM06_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3997
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور تهران
استادیار گروه کامپیوتر دانشگاه اصفهان
استادیار گروه علمی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه پیام نور تهران
چکیده
یکی از چشم اندازهای اصلی اغلب سازمان ها در تمام دنیا و نیز کشور ما حفاظت موثر از دستاوردهای اطلاعاتی در محیطهای فیزیکی و سایبر است و در این میان بکارگیری نظام مدیریت امنیت اطلاعات یا همان ISMS راهکاری است که اگر به طور صحیح اجرا شود می تواند اطلاعات سازمان را بطور شایسته دسته بندی و ارزش گذاری کرده و با بکارگیری سیاستهای متناسب با سازمان، نسبت به ایمن سازی حوزه اطلاعات فیزیکی و دیجیتال موفق باشد. با این وجود برای رسیدن به این موفقیت سازمان ها با موانع بسیاری روبرو هستند و عموما با توجه به تلاشهای انجام شده با سطح موفقیت مطلوب روبرو نشده اند دراین مقاله ضمن بررسی چالشهای پیاده سازی ISMS در سازمان های دولتی ایران سعی شده با بهینه کاوی نظام مهندسی و کنترل ساختمان به عنوان یک نظام نسبتا موفق در کشور و تعیین عوامل موفقیت این نظام به تحلیل تطبیقی این نظام با سیستم مدیریت امنیت اطلاعات پرداخته و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و اولویت عوامل موفقیت را تعیین نماییم . همچنین براین اساس الگوبرداری مناسبی برای اجرای موفق نظام مدیریت امنیت اطلاعات توصیه شده است.کلیدواژه ها
سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، روش تحلیل سلسله مراتبی، ISMS,AHPمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.