سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0786
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 755
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی جزییات نمای ساختمانی در دوره پهلوی
چکیده مقاله:
معماری ایرانی در دوره معاصر تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله تغییر روشهای ساختمانی سنتی به مدرن، به طور اجتناب ناپذیری تغییر شکل داده و از درونگرایی سنتی به برونگرایی مدرنیستی سوق پیدا کرده است. یکی از مهمترین اجزاء ساختمانهای مدرن، نماهای اصلی آنها از طرف خیابان ها و معابر شهریست و از در کنار هم قرار گرفتن نمای ساختمانهای مختلف، سیمای کالبدی و منظر شهرها شکل می گیرند. در دوره پهلوی، روند معماری با نوآوریهای بسیار فراوان در بناها، ایجاد شد. در این دوره، بناهای شایان توجهی از نظر طرح، اجرا و نماسازی های جذاب و غرور انگیز ملی در تهران و شهرهای بزرگ ایران در سبکی نو احداث گردید. تراس های رو به خیابان و معابر، پنجره های ردیفی و پخ های منحصربه فرد در دو نبش ها و همچنین پیش آمدگی های مکعبی و استوانه های در نما و همچنین استفاده ازمصالح سیمانی در نما از خصوصیات نهضت معماری مدرن معاصر ایران در این سال ها است. در این مقاله خصوصیات معماری دوره پهلوی اول و دوم و تزیینات بکارگرفته در نماهای آنها به صورت اجمالی تشریح و تنوع مصالح بکار رفته در نما و نیز المانهای مورد توجه بررسی می گردد. در نهایت به عنوان نتیجه گیری ضمن بررسی خصوصیات، تکنیکها و فرمهای گوناگون نماسازی در دوره پهلوی، پیشنهاداتی در خصوص نماسازی شهری مطابق با زیباسازی بصری ارایه شده است. روش تحقیق در این مقاله به صورت علمی – مروری (کتابخانه ای) با استفاده از منابع کتاب، مقالات علمی و پژوهشی، و اینترنت بوده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_0786 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846662/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مقدسیان، آتنا،1397،بررسی جزییات نمای ساختمانی در دوره پهلوی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/846662
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مقدسیان، آتنا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، مقدسیان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد کامپوزیت ها در بازسازی بناهای تاریخی
- شبیه سازی جریان غیرماندگار در مناطق جزر و مدی با استفاده از مدل HEC-RAS
- مستند سازی مدیریت پروژه بر مبنای استاندارد PMBOK
- مطالعه تطبیقی بانکداری اسلامی و متعارف در ایران و مالزی (با رویکرد سودآوری)
- بررسی و مطالعه ویژگی های معماری پل میرزا رسول میاندوآب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.