مدیریت بحران زلزله در قلعه شوش
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM01_0710
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 504
نویسندگان
کارشناسی ارشد مرمت بافت ها و بناهای تاریخی،مدرس دانشگاه پیام نور اهواز
چکیده
بحران ، حادثه ای که به طور طبیعی و یا توسط بشر به طور ناگهانی و یا به صورت فزاینده به وجود می آید و سختی و به مشقتی به جامعه انسانی به گونه ای تحمیل نماید که جهت بر طرف کردن آن نیاز به اقدامات اساسی و فوق العاده باشد.این خرابی ها می توانند به صورت منطقه ای، مانند سیل، یا به صورت سراسری، مانند زلزله و آتشفشان، نمود پیدا کنند. بنابراین در هر زمینه ای از بحران، برنامه ریزی جزء لاینفک زندگی است و محصولی از اندیشه ها، هنر و خردورزی انسان به شمار می آید. ضرورت به کارگیری انواع برنامه ریزی ها برای توسعه اقتصادی، اجتماعی وکالبدی جوامع شهری، مقوله ای است که توجه اصلی مدیران و مسیولین مدیریت شهری را به خود معطوف کرده است. از طرفی موقعیت جغرافیایی استان و واقع شدن در پهنه های لرزه خیز و عرصه های سیل گیر و... و نیز آسیب پذیری بالای جوامع شهری نظیر وجود بافت های فرسوده شهری، مناطق پرجمعیت با ساختمان های ضعیف،گسترش محدوده شهرها به دامنه های مستعد رانش زمین وحاشیه مسیل ها و رودخانه ها لحاظ مدیریت بحران در مدیریت جامع شهری را ضروری ساخته است.در این مقاله سعی بر این است به منظور کاستن از اثرات نامطلوب این حوادث از جمله زلزله در جهت ایمن سازی شهر شوش، راه کارهای ویژه ارایه گردد.کلیدواژه ها
مدیریت بحران، زلزله، شوش، بحرانمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.