کاربرد نرم افزارهای چندمنظوره در تحلیل حوادث دومینویی در مناطق شهری در سال 1396

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM01_0707
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 560
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهزاد عباسی خراجو

دانشجوی کارشناسی ارشد ناپیوسته برنامه ریزی شهری، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه گیلان،

حسن احمدی

عضو هیات علمی گروه مهندسی شهرسازی، دانشکده معماری هنر، دانشگاه گیلان،

مسعود رفیعی

عضو هیات علمی گروه بهداشت حرفه ای، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، همکارمرکز تحقیقات بهداشت کار دانشگاه علوم پزشکی ایران،

چکیده

بررسی اثرات دومینویی در کاهش حوادث در زمان قبل از وقوع بحران های طبیعی و مصنوعی بسیار موثر است. به طوری که در زمان قبل از وقوع آن می تواند ایمنی ساکنان آن را افزایش داده و باعث مقاومت هر چه بیشتر مناطق شهری در زمان بحران شود. آشنایی و معرفی نرم افزارهای چندمنظوره در تحلیل حوادث طبیعی و انسان ساخت از اهداف مقاله حاضر میباشد. به طوری که به کارگیری نرم افزارهای چندمنظوره در مواقع بحران می تواند باعث کاهش تلفات و خسارات در زمان بحران گردد؛ و هم چنین باعث تسریع در امر امدادرسانی در منطقه می شود. روش پژوهش حاضر توصیفی تحلیلی است. این مقاله با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و استفاده از سایت های اینترنتی صورت گرفته است. به طوری که با توجه به انواع بحران مصنوعی و طبیعی در مناطق شهری، هشت نرم افزار مدیریت در بحران معرفی شده است. نتایج پژوهش حاضر می تواند نشان دهنده ی ضرورت و اهمیت آشنایی مدیران و متخصصان شهری با نرم افزارهای مدیریت بحران گردد به گونه ای کسب مهارت های ابزاری توسط متخصصان می تواند باعث کاهش زمان در امدادرسانی و پیش بینی حوادث ثانویه در زمان قبل از وقوع بحران را شامل می گردد.

کلیدواژه ها

اثرات دومینویی، بحران، پیشینه حوادث ، نرم افزارهای چندمنظوره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.