مروری بر بهسازی انرژی در ساختمان های موجود: روش ها و مطالعات پیشین

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM01_0694
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 801
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید جلیل زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده مهندسی عمران، دانشکده فنی دانشگاه تهران،

مهدی توکلان

استادیار گرایش مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده مهندسی عمران، دانشکده فنی دانشگاه تهران ،

چکیده

بازسازی ساختمان های موجود فرصت های مناسبی را برای کاهش مصرف جهانی انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای فراهم می آورد و یکی از مهم ترین رویکردها برای دستیابی به توسعه پایدار در محیط ساختمانی و با هزینه ی به نسبت کم است .اگرچه انتخاب استراتژی های بازسازی مناسب پیچیده است و نیاز به برنامه ی دقیق دارد. طیف وسیعی از تکنولوژی های بازسازی در دسترس هستند.ولی شناسایی روش هایی که از لحاظ هزینه برای پروژه ها مناسب باشند از مهم ترین چالش ها در این زمینه است.در این مقاله مروری بر تحقیقات انجام شده برای انتخاب و شناسایی بهترین گزینه های بازسازی برای ساختمان های موجود خواهیم داشت.مسایل کلی بازسازی ساختمان و نکات کلیدی که در تصمیم گیری برای سرمایه گذاری در بازسازی ها تاثیر گذار هستند نیزارایه خواهد شد. اقدامات اصلی برای بازسازی مثل ممیزی انرژی و ارزیابی عملکرد ساختمان و آنالیزاقتصادی به طور اختصار معرفی خواهند شد .همچنین تحقیقات مرتبط با استفاده از این تکنولوژی ها در ساختمان های موجود و فرایند تصمیم گیری برای انتخاب بازسازی ها مورد بررسی قرار می گیرد.هدف پژوهش این است که برای محققان و مشارکت کنندگان در بازسازی ساختمان ها درک بهتری از چگونگی اجرای موثرتر بازسازی ساختمان فراهم شود تا بهره وری انرژی در ساختمان ها بهبود یابد.به طورکلی بهسازی انرژی درساختمان ها تنها به عنوان راه های کاهش مصرف انرژی مطرح نیستند،بلکه وسیله ای برای حفظ ساختمان ها برای نسل های آینده است.

کلیدواژه ها

بازسازی ساختمان، بهسازی انرژی،بهره وری انرژی،استراتژی های بازسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.