سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0622
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 160
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ارتباط مخاطب با فضای شهری بر مبنای مطالعات فرهنگی (مورد مطالعاتی: پیاده راه آیت الله سعیدی بابل)
چکیده مقاله:
برآیند دو عامل باعث ارتباط مخاطب با فضا می شود. عامل اول فضای طراحی شده است که بر مخاطب تاثیرگذار است. از انواع مبلمان تا پیاده روها و پوشش گیاهی در فضاهای شهری و ساختار فیزیکی و تقسیمات عملکردی در فضای معماری به رفتار مخاطب شکل می دهند و او را تحت تاثیر قرار می دهند. از انتخاب هایی که برای عبور و مکث وجود دارد تا انتخاب هایی که برای تعامل با افراد دیگر ممکن است بوجود بیاید از جمله تاثیرات فضا بر رفتار مخاطب محسوب می شوند. اما عامل دوم نگاه مخاطب به هر فضا است. به این معنی که مخاطب به عنوان مصرف کننده به مصرف فضا می پردازد و در تلاش برای شخصی سازی و وفق دادن خود در فضای مربوط قرار می گیرد. پژوهش پیش رو با استفاده از روش مشاهده غیرمشارکتی در پیاده راه سعیدی بابل، به جمع آوری داده ها می پردازد و با روش مقوله بندی، به تحلیل و طبقه بندی داده ها پرداخته و سپس به آزمون نظریه و پرسش اصلی پژوهش یعنی نحوه ی مصرف فضا و تاکتیک های مخاطبان در شخصی سازی فضا در خلال داده ها می پردازد. در نهایت با استفاده از مولفه های به دست آمده در نه بخش، راه کارهایی برای طراحی نوع فضای عمومی و چگونگی حل معضلات، معرفی شده، بیان می کند. مولفه های بررسی شده در نه بخش (نشستن، مبلمان، نیمکت)، (المان شهری، نماد، خوانایی)، (برقراری ارتباط، جنسیت)، (کمک های جمعی، همدلی، رویدادهای جمعی)، (تصورات عمومی)، (کنترل، نظارت، قوانین، پاتوق)، (توقف کردن، تماشاگر، خریدار، پرسه زن)، (دستفروش، کالاهای دستفروش)، (دید، ویترین، تبلیغات)، تقسیم بندی شده اند.
کلیدواژه ها:
مصرف مصرف فضا شخصي سازي فضاي جمعي پياده راه بابل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846502/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درزیانی، مصطفی و حیدرنتاج، وحید و احمدی، فریال و علیزاده، حامد،1397،بررسی ارتباط مخاطب با فضای شهری بر مبنای مطالعات فرهنگی (مورد مطالعاتی: پیاده راه آیت الله سعیدی بابل)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/846502
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، درزیانی، مصطفی؛ وحید حیدرنتاج و فریال احمدی و حامد علیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، درزیانی؛ حیدرنتاج و احمدی و علیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی کاربرد طراحی بیوفیلیک در ارتقا سلامت جسمی و روانی انسان
- اکولوژی منظر
- نقدی بر انواع روشهای ارزیابی بصری منظر
- بررسی نقش عناصر طبیعی در سکونتگاههای انسانی از منظر روانشناسی محیطی در جهت ارتقاء آسایش ساکنین
- تجزیه و تحلیل آثار و مبانی نظری فرانک لوید رایت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.