ارزیابی تاثیر آب مغناطیسی بر مشخصات مکانیکی و کارایی بتن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM01_0548
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 342
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایمان خاصه تراش

دانشجو کارشناسی ارشد عمران، گروه عمران، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مسعود گلشنی

استادیار، عضو هییت علمی موسسه آموزشی عالی پویش قم

چکیده

در اختلاط بتن مغناطیس کردن باعث می شود که در سطح تماس بین مولکول های اب و ذرات سیمان جذب سطحی کاهش یابد استفاده از اب مغناطیسی روی فرایند هیدراسیون و سخت شدن سیمان اثر می گذارد ذرات سیمان داخل مخلوط بتن به صورت اجتماعی از مولکولهاپخش شدهاند و واکنشهیدراسیون در ابتدا در سطح ذرات سیمان اتفاق می افتد در نتیجه یک لایه نازک از محصولات واکنش هیدراسیون روی ذرات سیمان شکل می گیرد که از نفوذ مولکول های اب به داخل اجتماع ذرات و هیدراسیون بیشتر ذرات سیمان جلوگیری می کندو مانع از هیدراسیون کامل ذرات سیمان می شود در صورتیکه در اب مغناطیسی به دلیل اندازه کوچکتر اجتماع مولکولها ی اب این مولکولها به راحتی درون اجتماع ذرات سیمان نفوذ می کنندو در نتیجه فرایند هیدراسیون کاملتری در حالت مغناطیسی اتفاق می افتد. بر اساس مقالات مطالعه شده در زمینه تحقیق مشاهده شده است که موضوع ارزیابی تاثیر آب مغناطیسی بر مشخصات مکانیکی بتن بیشتر مورد توجه بوده است و مساله اثرات بر روانی و کارایی بتن کمتر مورد توجه بوده است که پرداختن به این موضوع نوآوری این تحقیق خواهد بود. در این پایان نامه به ارزیابی تاثیر آب مغناطیسی بر مشخصات مکانیکی و کارایی بتن پرداخته شده است. لذا با انجام ازمایش های لازم به بررسی تاثیر درصد آب مغناطیسی بر مشخصات مکانیکی بتن شامل مقاومت فشاری بتن و نیز کارایی بتن شامل تعیین روانی بتن اقدام گردید. بر اساس نتایج بیشترین تاثیر افزودن آب مغناطیسی بر مقاومت فشاری نهایی بتن سخت شده برای درصد الیاف 0.1% و به میزان 24% مشاهده شده است. در نهایت، با توجه به یافته ها استفاده از آب مغناطیسی تاثیر خاصی بر مقادیر اسلامپ در نمونه های بتن تازه نداشته است.

کلیدواژه ها

کارایی بتن، مقاومت، آب مغناطیسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.