سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0387
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 193
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آزمایشگاهی بتن حاوی ضایعات کشاورزی (پوست پسته)
چکیده مقاله:
امروزه بحث آلودگی های زیست محیطی و کاهش آنها یکی از مقوله های مهم و اساسی است. فعالیت بشر به طرق مختلف باعث شده که محیط زیست آلوده شود. یکی از این فعالیت ها ساخت و ساز می باشد. عملیات ساخت و ساز اثرات مستقیم و غیرمستقیم متعددی روی محیط زیست دارد. ساختمان ها نه تنها موجب مصرف منابعی نظیر انرژی و مواد اولیه می شود بلکه باعث تولید پسماند و آلاینده های مخرب هوا نیز می گردد. از طرفی با رشد جمعیت تقاضا برای رفاه زندگی (همچون ساخت و ساز و محصولات کشاورزی) بالا میرود و آسیب های زیست محیطی، مصرف بیشتر انرژی و مواد اولیه و افزایش هزینه ها را در پی دارد. بتن به عنوان یکی از مواد اصلی در ساخت و ساز به کار می رود. مواد بازیافتی و ضایعات کشاورزی سبک می باشند و صنعت کشاورزی منبع بسیاری از این قبیل ضایعات است که برخی از آنها را می توان در بتن به عنوان سنگدانه استفاده کرد. با توجه به محدودیت مواد خام اولیه، استفاده از سنگدانه سبک (ضایعات کشاورزی) در بتن به عنوان مواد ساختمانی سبز می تواند کاهش چشم گیری در اثرات منفی ساخت و ساز بر محیط را در پی داشته باشد. ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده پسته جهان در سال های اخیر با توجه به سطح زیر کشت این محصول بیشترین حجم ضایعات در این محصول را دارد و از این جهت بررسی ضایعات این محصول اهمیت خاصی می یابد. راه حل ارایه شده برای این چالش استفاده از ضایعات کشاورزی( پوست پسته ) به عنوان سنگدانه در بتن بجای سوزاندن و دفع می باشد. در این مقاله با ارایه چند طرح اختلاط و بررسی آزمایشگاهی مقاومت فشاری بتن حاوی ضایعات کشاورزی (پوست پسته) به مقاومتی مطلوب و بالاتر از بتن معمولی دست یافته ایم.
کلیدواژه ها:
بتن ، ضايعات كشاورزي ، پوست پسته ، سنگدانه ، مقاومت فشاري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846272/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سهرابی، مهدی و حمیدیان، محمدرضا،1397،بررسی آزمایشگاهی بتن حاوی ضایعات کشاورزی (پوست پسته)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/846272
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سهرابی، مهدی؛ محمدرضا حمیدیان)
برای بار دوم به بعد: (1397، سهرابی؛ حمیدیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر الیاف سیس نخل خرما بر مقاومت کششی بتن
- طراحی، ساخت و تحلیل عملکرد یک سامانه آب شیرین کن خورشیدی برای مصارف خانگی
- مروری بر پارامترهای تاثیر گذار بر عملکرد آب شیرین کن های خورشیدی در مودهای مختلف
- بکارگیری روش رسوبی و تلقیح برای سنتز نانوکاتالیست Ni/CeO2-ZrO2 جهت استفاده در اکسیداسیون هوای مرطوب فنل: تأثیر نسبت کاتالیست به پساب
- مروری بر دو خاصیت پکیدگی و ورقه ورقه شدن در رویه های بتنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.