سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0238
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 207
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسى مکانیسم هاى خرابى در قابهاى خمشى فولادی با استفاده از تحلیل بار افزون و تحلیل دینامیکى افزایشى (IDA)
چکیده مقاله:
در به منظور بررسی مکانیسم های خرابی در قاب های خمشی فولادی در هنگام زلزله باید تحلیل غیر خطی صورت گیرد و تغییر مکان سازه و نحوه توزیع بار آنها مشخص شود. برای این منظور دو روش وجود دارد، تحلیل دینامیکی غیرخطی افزایشی و تحلیل استاتیکی غیر خطی (تحلیل بار افزون). تحلیل بار افزون در مقایسه با تحلیل دینامیکی غیر خطی، تخمین مناسبی از پاسخ لرزه ای سازه را به دست می آورد، اما باز هم روش تحلیل بار افزون دارای مشکلاتی می باشد. بنابراین برای ارزیابی میزان خرابی قاب های خمشی فولادی از روش ترکیب تحلیل دینامیکی افزایشی و تحلیل بار افزون استفاده شد. در این پژوهش نیز یک روش تحلیل پوش آور پیشرفته مودال ارایه شده است. به طوری که اثرات مودهای بالاتر، اندرکنش بین مودها در ناحیه غیر الاستیک، تغییر در مشخصات مودال سازه ناشی از تسلیم اعضاء، زوال سختی و محتوای فرکانسی یک طیف طراحی یا طیف پاسخ ویژه در آن لحاظ شده است. دقت مدل پیشنهادی بر روی سازه 9 طبقه فولادی مورد ارزیابی قرار گرفته و مشاهده شده است که روش پیشنهادی از دقت مناسبی در تخمین جابجایی نسبی بین طبقات برخوردار است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_0238 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846124/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع منش، جمال و معتقد، ساسان،1397،بررسى مکانیسم هاى خرابى در قابهاى خمشى فولادی با استفاده از تحلیل بار افزون و تحلیل دینامیکى افزایشى (IDA)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/846124
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زارع منش، جمال؛ ساسان معتقد)
برای بار دوم به بعد: (1397، زارع منش؛ معتقد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عددی رفتار تیر بتنی مسلح با آرماتور فولادی پر مقاومت
- بررسی روابط بین مقاومت فشاری بتن در سنین مختلف با استفاده از نتایج 165 سری آزمایش عملی در پروژه های اجرایی
- بررسی ویژگی های بتن خودتراکم از نظر فنی-آزمایشگاهی
- بررسی نتایج آزمایش هدایت الکتریکی و مقاومت فشاری در بتن های خودتراکم حاوی پوزولان خاش و سرباره کوره آهن گدازی
- بررسی دوام در بتن فوق توانمند ساخته شده از سرباره فولادسازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.